Η κυβερνητική παραφροσύνη δεν έχει όρια:

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Σύμφωνα με το Newmoney.gr

Έρχονται φόρος διαμονής και τέλος σταθερής τηλεφωνίας

- ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Ο φόρος αυτός θα επιβάλλεται από την 1η-1-2018 σε κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα και ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια-διαμερίσματα, ανά ημερήσια χρήση δωματίου, σουίτας, διαμερίσματος ή ενιαίας κατοικίας.
(Προφανώς αν το μέτρο αποδώσει, η επόμενη κίνηση θα είναι ο φόρος αυτός να επεκταθεί και στις κατοικίες, τουτέστιν κάθε πολίτης που στεγάζεται σε σπίτι, να πληρώνει φόρο διαμονής. Καιρός να.....
ψάξουμε για σπηλιές).

- ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ: Από την 1η-1-2017 θα επιβάλλεται τέλος υπέρ του Δημοσίου, με την ονομασία «τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας», το οποίο θα βαρύνει τους συνδρομητές (καταναλωτές-πελάτες) των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας.
Το τέλος αυτό θα επιβάλλεται επί κάθε μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας με πρόσβαση σε υπηρεσίες φωνής ή/ και ευρυζωνικής πρόσβασης και θα υπολογίζεται ως ποσοστό 5% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, περιλαμβανομένου και του παγίου τέλους που εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης, προ του ΦΠΑ.
(Αναμένεται να ακολουθήσει και το τέλος σταθερής περπατησιάς σε όσους βαδίζουν χωρίς τη χρήση βοηθητικού μέσου, όπως το αναπηρικό αμαξίδιο,τα δεκανίκια ή το μπαστούνι.)

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι το ανθρώπινο μυαλό μαζί με το υπόλοιπο σώμα του ανθρώπου σκουληκιάζει μετά τον θάνατό του. Τώρα διαπιστώνουμε ότι σκουληκιάζει και σε ζωντανούς, αρκεί να έχουν κυβερνητικά ή διοικητικά πόστα, ειδικά σε «αριστερή» κυβέρνηση.