“Τέλος” για το Mega. Κατεβάζει ρολά!

Τίτλοι τέλους σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πριν λίγη ώρα για το Μέγκα (!!!)και μαζί για ένα ολόκληρο επιχειρηματικο-μηντιακό σύστημα που δομήθηκε επάνω στο “μύθο” της μεταπολίτευσης. Το τέλος φαίνεται ότι γράφτηκε πριν στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ της Τηλέτυπος. Την Παρασκευή η Τηλέτυπος....
θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση, οπότε οι τράπεζες αναλαμβάνουν να κηρύξουν πτώχευση στο Mega.

Το κάποτε πρωτο κανάλι της χώρας περνάει στην Ιστορία με τον χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που έχουν υποθηκευμένα τα δάνειά του, αλλά και μέσα σε πλήρη απαξίωση στην κοινή γνώμη για την ποιότητα του ενημερωτικού και δημοσιογραφικού προιόντος που προσέφερε ειδικά την τελευταία περίοδο των Μνημονίων. Το Mega φεύγει, αλλά μαζί του παρασέρνει στο βυθό και ένα ολόκληρο “σύστημα” που υπηρέτησε και το υπηρέτησε … Οι καραμπόλες θα είναι πολλές και θα φανούν το αμέσως προσεχές διάστημα!

Πηγή: newspost.gr