Είναι επίσημο! Τέλος ο Φαν Χάαλ από τη Γιουνάιτεντ

Το αναμενόμενο διαζύγιο του Λουίς Φαν Χαάλ και της Μάντσεστερ Γ. επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου που αναφέρει ότι λύθηκε η συνεργασία τους. Συνεπώς, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει ο Μουρίνιο την τύχη της ομάδας.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγορντ ευχαρίστηκε τον Φαν Χάαλ για την προσφορά του την τελευταία διετία: "Θέλω να ευχαριστώ τον Λουίς...
και το τεχνικό επιτελείο του για την εξαιρετική δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του FA Cup. Ήταν απόλυτα επαγγελματίας και μας αφήνει ως... παρακαταθήκη εφτά νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Όλοι στο σύλλογο του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον".

Ο Φαν Χάαλ ανέφερε: "Ήταν τιμή να καθίσω στον πάγκο ενός τόσο φανταστικού συλλόγου όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι υπερήφανος που βοήθησα την ομάδα να κατακτήσει το 12ο Κύπελλο Αγγλίας της ιστορίας της, όμως είμαι απογοητευμένος που δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω το τριετές πλάνο που είχαμε θέσει".