Πόθεν έσχες Τσίπρα: Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση! Ζητά το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση, με αφορμή το δημοσίευμα των "Νέων" για το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα, απαντώντας με σκληρές ανακοινώσεις τόσο στην εφημερίδα, όσο και στη Νέα Δημοκρατία.
"Ζητήσαμε από τον κ. Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του τον κ. Ψυχάρη αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου....

Με την ουσία του αστείου σημερινού δημοσιεύματος των «Νέων» δε θα ξαναασχοληθούμε. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού είναι καθαρές, δημόσιες και έχουν εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές. Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία.

Η ΝΔ όμως που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί.

Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες", αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία που ζητούσε από τον Πρωθυπουργό να δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του.