Οι πρόσφυγες εγκλωβίστηκαν για να "ρίξουν" την κυβέρνηση και να εμπλακούμε με την Τουρκία;

ΚΑΙ φυσικά δεν θα την ρίξουν ¨Δημοκρατικώ τω τρόπω¨.

Τι συμφωνίες και πράσινα άλογα, ο Ελληνικός Λαός ετοιμάζεται να πέσει σε μια μαύρη αστρική τρύπα που λέγεται προσφυγική ΚΡΙΣΗ - ΟΡΓΗΣ με κίνδυνο να απορροφηθεί εξ απήνης.

Ανέτοιμοι οι Έλληνες, ανέτοιμοι και οι Ευρωπαίοι.....
που πλέον ολοκάθαρα βλέπουν το στενό συμφέρον επιβίωσης τους και άσε τους άλλους να τους τσιμπάει το δηλητηριώδες φίδι μέσα από την τρύπα που με δική τους ευθύνη μας το εγκλώβισαν.

Από το καλοκαίρι και μετά όλα που σχετίζονται με το προσφυγικό μέσω του Αιγαίου και φαντάζουν στην κοινή γνώμη ως αδιέξοδα πραγματοποιούνται με συγκεκριμένο manual book στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι επόμενες εξελίξεις που δεν είδαμε ακόμα.

Τους πρόσφυγες τους υποδέχεσαι, τους φιλοξενείς, τους περιθάλπεις αλλά δεν μπορείς να διαχειριστείς την ΟΡΓΗ τους όταν οι ίδιοι κατανοήσουν ότι εγκλωβίστηκαν σε μια χώρα που δεν μπορεί να τους δώσει τίποτε σε σχέση με αυτά που απολαμβάνουν οι συγγενείς τους στην Γερμανία.

Διαχείριση κρίσης και διαχείριση ΟΡΓΗΣ σε σχέση με τον εγκλωβισμό τους δεν μπορείς να κάνεις ,ούτε να χρησιμοποιήσεις βία.

Όταν όμως οι εγκλωβισμένοι κάνουν χρήση βίας , τότε εσύ τι πρέπει να κάνεις… να τους πετάς γαρύφαλλα;

Αυτή είναι η βραδυφλεγής βόμβα που κρατάει την στιγμή αυτή η κυβέρνηση και φυσικά ο Λαός που παρακολουθεί ακόμα ενεός και οι εταίροι μας ευρωπαίοι δήθεν ανθρωπιστές κάθονται μακριά από το σημείο της έκρηξης που τα θραύσματα ετοιμάζονται χαρακώσουν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος.

Και όλα αυτά σε αυτούς είναι γνωστά και στο τέλος την μόνη αξιολόγηση που θα θελήσουν να κάνουν θα είναι αν η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια από την επικείμενη εσωτερική κοινωνική έκρηξη της οργής των ξένων.

¨El Pais: Χάος και αυτοσχεδιασμός την πρώτη μέρα συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας
H αμείωτη ροή προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά, παρά τους ελέγχους της Frontex και του ελληνικού Λιμενικού, επιβεβαιώνουν ότι η συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία  προς το παρόν μένει στα χαρτιά.¨

Μην βιάζεστε μας λένε οι Γερμανοί, είμαστε ακόμη στις πρώτες ημέρες εφαρμογής και χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει ρολόι η συμφωνία.

Και το τούρκικο ρολόι της πονηριάς και του δόλου ήδη πήρε μπροστά

¨Προβοκατόρικη ενέργεια από την  Άγκυρα, πραγματοποιήθηκε την εισόδου ενός εκ τω έξι Τούρκων στρατοχωροφυλάκων που έφθασαν στη Χίο το βράδυ της Κυριακής, κάνοντας χρήση διαβατηρίου που έφερε σφραγίδα του ψευδοκράτους επιχειρώντας έτσι την έμμεση αναγνώρισή του από την Ελλάδα και την διεθνή νομιμοποίησή του επιβεβαιώνοντας έτσι το pronews.gr  που πρώτο ανέφερε χθες ότι επιχειρείται μυστική επιχείρηση της υποτίθεται "διαλυθείσας" από το 2004 JITEM! ¨ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 21/03/2016 12:37

Φυσικά μέχρι να δούμε να λειτουργεί η συμφωνία η Ελλάδα θα εκραγεί με ότι αυτό συνεπάγεται για τα γεωπολιτικά συμφέροντα που επενδύονται ήδη στην ευρύτερη περιοχή μας.
¨Πρόβλεψη σοκ κάνει το αμερικανικό δίκτυο Janes για το Αιγαίο. Εκτιμά ότι μέχρι τις αρχές Ιουνίου οι πρόσφυγες και μετανάστες που ενδέχεται να παγιδευτούν στη χώρα μας, θα ξεπεράσουν τις 300.000.

Αυτό υποστηρίζει ότι θα συμβεί εάν αποτύχουν οι διεθνείς προσπάθειες για την επίλυση του προσφυγικού.

Εάν εγκλωβιστούν 300.000 πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα μας, τότε ο κίνδυνος αστάθειας στη χώρα και κοινωνικής αναταραχής είναι αυξημένος, εκτιμά το Janes.

Η ελληνική οικονομία, όπως σημειώνουν οι αναλυτές Ιωάννης Μιχαλέτος και Λόρα Χακάροβα, δεν είναι σε θέση να αναλάβει το κόστος της αστυνόμευσης των προσφύγων και μεταναστών ενώ παράλληλα δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες τους.
Σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που κλιμακωθεί η κρίση, σχεδόν δεν υπάρχει, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Παρόλα αυτά, δεν προβλέπουν αύξηση της ισλαμικής τρομοκρατικής απειλής στην Ελλάδα, ακόμα κι αν αυξηθεί τόσο πολύ ο αριθμός των μεταναστών που θα παγιδευτούν στη χώρα, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη.

Οι δυο αναλυτές αναμένουν να δουν πώς θα λειτουργήσει η συμφωνία που υπογράφηκε στις 18 Μαρτίου στις Βρυξέλλες μεταξύ Ευρώπης και Τουρκίας και προβλέπει την λήψη εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του πρωτοφανούς προσφυγικού ρεύματος, που ξεκινά από τη Συρία και άλλες εμπόλεμες περιοχές για να καταλήξει δια μέσου της Τουρκίας σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Επιχείρηση... "έξοδος" των προσφύγων

48.141 πρόσφυγες βρίσκονται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Και ενώ από τα ξημερώματα της Κυριακής (20.03.2016) ισχύ η συμφωνία πως όσοι μετανάστες μπαίνουν παράνομα στην Ελλάδα θα καταγράφονται και θα επιστρέφουν στην Τουρκία, στη χώρα μας έφτασαν σε μια μέρα περισσότεροι από 800 άνθρωποι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsit.gr¨ http://www.onalert.gr/ 21 Μαρτίου 2016-03-21

¨Ειδομένη: Διαμαρτυρία Σύρων και Γεζίντι για τα κλειστά σύνορα -«Πεθαίνουμε εδώ» Δύο παράλληλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον καταυλισμό της Ειδομένης.¨ ΑΠΕ-ΜΠΕ 21 Μαρτίου 2016-03-21

Μετά την άρνηση 2500 λαθραίων και προσφύγων να επιβιβαστούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και να έρθουν με το Ελευθέριος Βενιζέλος στο λιμάνι του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ στην Μακεδονία και από εκεί να διασκορπιστούν στην Βόρεια Ελλάδα, τα πράγματα δείχνουν ότι οι εισαγόμενοι κάνουν το δικό τους πρόγραμμα.

ΚΑΙ πως το κάνουν;

Με την πλήρη πληροφόρηση και την μεταξύ τους επικοινωνία που έχουν με τα κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας που εφοδιάστηκαν πριν πατήσουν τα πόδια τους εδώ.

Οι μέσα και οι έξω αξιολογητές λεπτό προς λεπτό αξιολογούν πόσο θα αντέξει η επιβίωση αυτής της κυβέρνησης , μπορεί μάλιστα να παίζουν και στοιχήματα .

Φυσικά δεν τους ενδιαφέρει αν πέσει μόνο αυτή η κυβέρνηση αλλά διακαής πόθος τους είναι να μεταφέρουν την Συρία μέσα στην Ελλάδα και να την πετσοκόψουν.

Κάποιοι θέλουν να αναβιώσουν το φάντασμα του Ιμπραήμ του παλουκοκαύτη …

Με το ζόρι λοιπόν θα ξυπνήσουν και το φάντασμα του Παπαφλέσσα και του Κολοκοτρώνη και το κρίμα στον λαιμό των ανίκανων και των …

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας