Αυτό το βίντεο εκθέτει το διεφθαρμένο κόσμο που ζούμε. Αλλά μπορούμε να τον αλλάξουμε!

«Αυτή τη στιγμή μπορείτε να είστε οπουδήποτε και να κάνετε οτιδήποτε. Αντί για αυτό όμως, κάθεστε μόνος μπροστά από μια οθόνη. Τι είναι αυτό λοιπόν που μας εμποδίζει να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε;...


Κάθε μέρα ξυπνάμε στο ίδιο δωμάτιο, και ακολουθούμε την ίδια διαδρομή με την προηγούμενη μέρα. Για να ζήσουμε την ίδια μέρα με χθες. Και όμως κάποτε η κάθε μέρα ήταν και μια περιπέτεια. Κάτι άλλαξε στη διαδρομή. Πριν δεν μετρούσαμε τον χρόνο. Σήμερα οι μέρες μας είναι προγραμματισμένες.

Αυτό σημαίνει να μεγαλώνουμε; Να είμαστε ελεύθεροι; Είμαστε πραγματικά ελεύθεροι;» Αν όλοι κοιτάξουμε τις πιο κρυφές μας επιθυμίες, θα δούμε ότι τα όνειρά μας δεν είναι και τόσο διαφορετικά. Όλοι μοιραζόμαστε ένα κοινό στόχο: Την ευτυχία.

Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τη χαρά στα πιο απίθανα πράγματα αντί να την αναζητήσουμε μέσα μας. Το βίντεο που θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια, ονομάζεται «The Lie We Live» και είναι μια ταινία μικρού μήκους του Spencer Cathcart.

Ο Cathcart μέσα από το βίντεο αμφισβητεί την ελευθερία μας, το εκπαιδευτικό σύστημα, τις επιχειρήσεις, τα χρήματα, το αμερικανικό καπιταλιστικό σύστημα, την κυβέρνηση των ΗΠΑ, την παγκόσμια κατάρρευση, το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στα ζώα.

Έχει δίκιο; Δείτε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας..

Αν δεν εμφανιστούν αυτόματα οι υπότιτλοι, επιλέξτε τους από τις ρυθμίσεις του βίντεο: