ΚΟΛΑΣΗ! Ο Πούτιν ενεργοποίησε τους Spetsnaz...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Συρία, αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, έδωσε εντολή στις επίλεκτες δυνάμεις των Spetsnaz να περικυκλώσουν το Χαλέπι, όπου έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διαμάχες.

Οι επίλεκτοι commandos έχουν εκκινήσει της διαδικασίες πολεμικής υποστήριξης του Άσαντ, προκειμένου να ανακτηθούν σιγά-σιγά οι περιοχές που έχει καταλάβει το ISIS, αφανίζοντάς τους....
Μάλιστα η ρωσική αεροπορία συνεχίζει να πλήττει στρατηγικούς στόχους του Χαλιφάτου, προκειμένου να τους ωθήσει σταδιακά προς το Ιράκ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού, Αχμέτ, Νταβούτογλου, σε μία μόνο ημέρα κατέφθασαν 15.000 άνθρωποι στα τουρκικά σύνορα. Αν τελικά στεφθούν με επιτυχία οι πολεμικές επιχειρήσεις των Spetsnaz, τότε αναμένεται να ανακουφιστούν δεκάδες χιλιάδες άμαχοι, αλλά και να μειωθούν οι μεταναστευτικές προς την Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Πούτιν επιθυμεί να περάσει στου Τούρκους το μήνυμα ότι διαθέτει την παγκόσμια στρατιωτική ελίτ, οι οποία θα είναι "standby" στην ευρύτερη περιοχή, σε περίπτωση κλιμάκωσης των εντάσεων από την τουρκική πλευρά.