Υποβιβασμός για ΑΕΚ, κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός!

Ορατός είναι ο κίνδυνος για βαριά τιμωρία ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και έχουν αναγραφεί στο φύλλο αγώνα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ένωση απειλείται ακόμα και με τιμωρία υποβιβασμού, για τα όσα αναγράφονται στην έκθεση του διαιτητή για τις απειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη....
Ο «Τίγρης» δεν έχει κάποια επίσημη θέση στον «Δικέφαλο», αλλά σύμφωνα με την ΕΕΑ είναι «εν τοις πράγμασι διοικητής» της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως ο κίνδυνος υπάρχει και είναι μεγάλος για την ΑΕΚ.
«Οποιοσδήποτε ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από ένα (1) έως τρία (3) έτη. Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεσης βαθμών και γ. υποβιβασμός ομάδας», αναφέρεται στο άρθρο 28 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.