Ας γελάμε μαζί με τους Θεούς... δε γίνεται αλλιώς

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Ας γελάμε μαζί με τους Θεούς ... δεν γίνεται αλλιώς

Είναι σούρουπο. Πριν λίγο έδυσε ο λαμπρός ήλιος της Ελλάδος. Μια ακόμα μνημονιακή ημέρα, με όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα αξεπέραστα προβλήματα, ανήκει στο παρελθόν. Ας μη βρει το ταίρι της στο μέλλον. Για όλα τα δεινά της πλειονότητας του πιο ιδιαίτερου λαού της οικουμένης...
, του Ελληνικού Λαού, υπεύθυνοι και κολάσιμοι είναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (στο πιο καίριο σημείο λήψης αποφάσεων) και αναλογικά οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι μαζί τους επιχειρηματίες, τυχοδιώκτες και τα κομματόσκυλα ως ιδιώτες ή ως μέλη συλλογικών οργάνων που δρουν πειθήνια ως ιμάντες της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής. Συνεργοί τους είναι οι αδιάφοροι εθελοτυφλούντες και κωφεύοντες "πολίτες".

Αναγνώριση, σε όσους αντιστάθηκαν και παρεμπόδισαν την εξέλιξη της τραγωδίας ως ενεργοί πολίτες και ανθρωπιστές. Ας είναι το αβέβαιο μέλλον, το αντίθετο αυτού που προμηνύει η λογική και η προφητεία των ανθρώπων. Γιατί ... "όταν οι άνθρωποι προφητεύουν οι Θεοί γελούν." Ας γελάμε κι εμείς μαζί τους (!!!), στην επίμονη αντιπαράθεσή μας με τους μισητούς απανθρωποποιημένους συγκάτοικους της γήινης σφαίρας, που εχθρεύονται τους συνανθρώπους τους. Δεν είναι σαν κι εμάς. Είναι κακόβουλα, ανήθικα και ιδιοτελή όντα.... συμπλεγματικά, εξαχρειωμένα, βδερυρά κι ειδεχθή!!!

Και ως τέτοια να αντιμετωπίζονται. Ο συνειδητοποιημένος αγώνας μας εναντίον τους συνεχίζεται, με την προσμονή, ότι τίποτα δεν είναι αμετάβλητο ... όπως αυτή η παλιοκατάσταση, που ανηλεώς και βάναυσα βιώνουν οι καλοί Έλληνες.