ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ! Όλα όσα ακούγονται στην Αμερική για τον Αλέξη Τσίπρα – Ο ρόλος του ΔΝΤ

Σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η ελληνική κυβέρνηση και κυρίως ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με την τακτική που ακολούθησε έκανε την Αμερική να του γυρίσει κυριολεκτικά την πλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM....
, οι Αμερικανοί έχουν τελειώσει στο μυαλό τους τον Τσίπρα από την επίσκεψη που έκανε και μίλησε μαζί με τον Κλίντον σε εκείνο το ίδρυμα. Όπως ακούγεται, η εμφάνιση του Έλληνα πρωθυπουργού χαρακτηρίστηκε ως πολύ… λίγη για κάποιον που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη χώρα. «Τον έχουν τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σε αυτή τη στάση έχει συντελέσει -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- κι η στροφή του κ. Τσίπρα προς το γερμανικό παράγοντα, κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο, η Αμερική δεν είδε με καθόλου καλό μάτι. Κάπως έτσι εξηγούνται και οι σκληρές-αιματηρές απαιτήσεις του ΔΝΤ, που κατα κοινή ομολογία- προωθεί τις θέσεις της Αμερικής.

Όσον αφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, άνθρωποι των αμερικανικών υπηρεσιών λένε ότι είναι ακατάλληλος, ανίκανος και γερμανόφιλος σε βαθμό αηδιαστικό.

crashonline.gr