Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπολύει χιλιάδες ποντίκια για την καταπολέμηση του ISIS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να εξαπολύσει έναν στρατό από αρουραίους με τσίπ για τον εντοπισμό βομβών από τον ISIS, αναφέρει δημοσίευμα.

Ήδη Ρώσοι επιστήμονες εργάζονται σκληρά με την χρήση πειραματόζωων ως μέρος μιας επιχείρησης που ονομάζεται «επόμενης γενιάς Πόλεμος»....


Στα τρωκτικά αυτά θα εμφυτευθούν μικροτσίπ στον εγκέφαλό τους, το οποίο θα επιτρέπει στα πλάσματα αυτά να εντοπίζουν εκρηκτικά ή ναρκωτικά σε χώρους απρόσιτους από τον άνθρωπο.

Τα εκπαιδευμένα τρωκτικά θα ειδοποιούν τους χειριστές με τον επικίνδυνο ή παράνομο υλικό, πριν ακόμα οι «ενδιαφερόμενοι τρομοκράτες» κατανοήσουν ότι δε διαθέτουν χρόνο για να ξεφύγουν, διότι οι επιστήμονες θα μπορούν να παρακολουθούν τα κύματα του εγκεφάλου από τα τρωκτικά!

Ωστόσο, απαιτείται διάστημα τριών μηνών για να εκπαιδευθεί ένας αρουραίος για να δύναται να ανταποκριθεί δεόντως στην ανίχνευση εκρηκτικών υλών, με δεδομένο ότι τα τρωκτικά ζουν μόνο για περίπου ένα χρόνο κατά μέσο όρο.

Αυτό θα σήμαινε ότι οι επιστήμονες έχουν να προετοιμάσουν χιλιάδες αρουραίους για να τους παρέχουν στις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες δημιούργησαν μια νέα αντιτρομοκρατική υπηρεσία μόνο για τους τζιχαντιστές , σύμφωνα με πηγές.

Οι επιστήμονες αυτού του εργαστηρίου βρίσκονται στην περιοχή Rostov-on-Don, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, και αναμένουν το «πράσινο φώς» για την μαζική παραγωγής «κατασκόπων».

Επίσης, λόγω του μεγέθους τους, οι αρουραίοι θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, και να αναζητήσουν επιζώντες μέσα στα ερείπια.

Οι αρουραίοι διαθέτουν μια πολύ καλή αίσθηση της όσφρησης από τους σκύλους και χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση ναρκών ξηράς σε άλλα μέρη του κόσμου, ενώ στο Ισραήλ χρησιμοποιούνται για να ελέγχουν τις αποσκευές των επιβατών.

Οι Ρώσοι είναι ειδικοί στις ανορθόδοξες μεθόδους ειδικά στο χώρο του αποκαλούμενου «υβριδικού πολέμου» και στον πόλεμο των Κατασκόπων, σύμφωνα με πολλά άρθρα μας στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr, όπως το άρθρο με τίτλο: Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι υβριδικός και έχει ήδη ξεκινήσει.

Η είδηση στην προκειμένη περίπτωση συνίσταται στην δημιουργία μιας νέας ρωσικής υπερ-ειδικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Γεγονός που καταδεικνύει την μεγάλη σοβαρότητα που δείχνει το Κρεμλίνο σε πιθανή τρομοκρατική επίθεση στην χώρα, σε αντίθεση με τη δύση.

pentapostagma.gr