Ο Πούτιν προειδοποίησε τον Ομπάμα, ότι οι «μέρες του αντίχριστου» έχουν έλθει!

0
Σύμφωνα με πηγές από το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ), αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος Β. Πούτιν, κατά τη διάρκεια της κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα χθες στο Παρίσι, του παρουσίασε ένα έγγραφο με ημερομηνία την 23η, Νοεμβρίου 2015....


Αυτό το έγγραφο συντάχθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και είχε την σφραγίδα του Παναγιωτάτου Πατριάρχη πασών των Ρωσιών κκ. Κυρίλλου. Εν ολίγοις ανέφερε ότι ο καιρός «του αντιχρίστου» έχει ήδη αρχίσει, αναφέρει αμερικανική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με αυτήν την πηγή εντός του ρωσικού ΥΠ.ΕΞ, αυτό το έγγραφο που συντάχθηκε από Ανώτατο Συμβούλιο της ρωσικής ορθόδοξης Εκκλησίας, υπογραμμίζει με το πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι έχουμε εισέλθει στους «εσχάτους καιρούς», κάτι που σύμφωνα με την ιστοσελίδα, εκτός από την ρωσική εκκλησία επιβεβαιώνουν από την «δική τους» πλευρά και οι ραβίνοι του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, είναι γνωστό στον δυτικό τύπο ότι ο ραβίνος Chaim Kanievsky, έχει προειδοποιήσει τους Εβραίους σε όλο τον κόσμο, από τον περασμένο Ιούλιο, ότι ο «αντίχριστος» θα κάνει την εμφάνιση του σύντομα, και ονόμασε μάλιστα την ημερομηνία της 12ης Σεπτεμβρίου του 2015, ως της πιθανής ημέρας εμφάνισης του. Βέβαια την ημέρα αυτή δεν παρουσιάστηκε κανένας «Μεσσίας», αλλά τα γεγονότα ξεκίνησαν τα «τρέχουν».

Το ίδιο όμως μήνα, σύμφωνα και με τις ορθόδοξες προφητείες ο Πρόεδρος της Ρωσίας εξουσιοδότησε επίσημα την ρωσική πολεμική αεροπορία να ξεκινήσει βομβαρδισμούς στη Συρία (30 Σεπτεμβρίου).

Η κύρια ουσία αυτού του ρωσικού εκκλησιαστικού εγγράφου είναι η εισαγωγή της ανθρωπότητας στον «καιρό των γεγονότων» σύμφωνα με τις ορθόδοξες προφητείες, κάτι που έκανε γνωστό στον Πρόεδρο Ομπάμα ο Ρώσος Πρόεδρος.

Υπενθυμίζουμε τι είχε πει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για την πατρίδα μας:

«Αν βρεθούν τρεις δυνάμεις σύμφωνες τίποτε δε θα πάθετε. Αν το ζήτημα λυθεί με τον πόλεμο θα πάθετε πολλές καταστροφές – σε τρεις χώρες μια θα μείνει…»

«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό (ή θα καταλάβουν στο Αλβανικό Χειρόγραφο) τρεις μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς».

«Ξένος Στρατός θα έρθει. Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει».

«Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξημερωθείτε».

«Εσείς θα πάτε να κατοικήσετε αλλού και άλλοι θα έρθουν να να κατοικήσουν σεσάς».

«Νάχετε το Σταυρό στο μέτωπο για να γνωρίζουν ότι είστε χριστιανοί».

«Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλη – στη μέση του δρόμου θα ρθει το μαντάτο ότι έφτασε το ποθούμενο».

«Θα έρθει καιρός που μια γυναίκα θα διώχνει 10 Τούρκους με τη ρόκα».

«Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός. Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο».

«Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη, εσείς να μή λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Ο στρατός αυτός δεν θα φτάσει εις την Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος ετέλειωσε».

«Να κρυφτείτε ή κοντά στην πόρτα ή κοντά στην πλάκα, άν είναι βιαστικό και γρήγορο».

«Πολλά θα συμβούν. Οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγγες».

«Μετά τον πόλεμο οι άνθρωποι θα τρέχουν μισή ώρα δρόμο για να βρίσκουν άνθρωπον και να τον κάμουν αδελφό».

«Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τροχρονίτικο δαμάλι θα πλέζει».

Για την Θάλασσα του Μαρμαρά και του Βοσπόρου, η ίδια πηγή τονίζει ότι τα Δαρδανέλια τα οποία συνδέουν την Μαύρη Θάλασσα με την Μεσόγειο Θάλασσα, αποτελούν ζωτικής σημασίας οδό διέλευσης για το ρωσικό Ναυτικό ενάντια στο ισλαμικό κράτος. Πολλοί πιστεύουν ότι η Τουρκία θα προβεί στο αδιανόητο και θα θελήσει να κλείσει τα στενά, και όταν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα σημαίνει την άμεση εισβολή της Ρωσίας στην Τουρκία.

Έχουμε πει πολλές φορές στο pentapostagma.gr, ότι ακολουθώντας την ορθόδοξη παράδοση των Αγίων πατέρων της εκκλησίας μας, τις προφητείες των Αγίων μας και κυρίως του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο οποίος με λεπτομέρεια μας περιέγραψε τα «γεγονότα», είμαστε πολύ κοντά στα «μελλούμενα». Όλα αυτά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα γύρω μας είναι σημάδια αλλαγών και εξελίξεων. Απαιτείται, προσευχή, πίστη, εγρήγορση για να εκπληρώσουμε ως έθνος την θέληση του Θεού. Δεν είμαστε μόνοι μας, άλλωστε μαζί μας είναι οι χιλιάδες Άγιοι της ορθοδοξίας μας και η ίδια η Παναγιά μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)