Ποιος θα διώξει τον Ελληνα Μαδούρο;

0
Ο λαϊκισμός ηττήθηκε στην Αργεντινή και στην Βενεζουέλα. Τα καθεστώτα-πρότυπο για τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τα όσα έχει ο ίδιος δηλώσει, δεν υπάρχουν πια. Ακόμη και η Κούβα εγκαταλείπει τον Κομμουνισμό. Εμείς; Οι λαϊκιστές χάνουν παντού αφήνοντας πίσω τους χάος και φτώχεια. Οι δυνάμεις της λογικής, όμως, έχουν έναν ηγέτη. Κάποιος κάνει την δύσκολη δουλειά!....

Στην Ελλάδα ποιος θα αναλάβει το έργο να αντιμετωπίσει τον λαϊκισμό του Αλέξη Τσίπρα; Δεν συζητούμε για τον Αντι-Τσίπρα! Η ελληνική κοινωνία δεν χρειάζεται ένα κακέκτυπο αντίγραφο του Αλέξη Τσίπρα που θα μιλάει από την δεξιά διάλεκτο του λαϊκισμού. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο που να μπορέσει να την οδηγήσει στην εποχή της λογικής.

Οι εκλογές στην Νέας Δημοκρατίας είναι το κλειδί των εξελίξεων. Από το ποιος θα εκλεγεί στην αρχηγία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα κριθεί και το πόσο σύντομα θα λήξει η παράσταση της αριστεροδεξιάς κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμένου στην πολιτική σκηνή της χώρας!

Είναι σαφές ότι ένα κομμάτι της δεξιάς δεν θέλει να ανατραπεί η σημερινή κατάσταση! Στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, επειδή είναι και η ίδια βαθιά προσηλωμένη στις αρχές του κρατισμού. Υπάρχει ένα είδος μιας άτυπης συμφωνίας στο όνομα του... εθνικού συμφέροντος. Στο ίδιο όνομα είναι έτοιμη να συνομολογήσουν σε μία Οικουμενική κυβέρνηση υπό τις ευλογίες των δανειστών. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην αλλάξει το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο. Ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται την εγκατάλειψη της ευρωζώνης. Μην ψάξετε για περισσότερες αποδείξεις. Είναι αρκετά τα δείγματα γραφής της αντιπολιτευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Μοιάζει σαν να είναι συμπολίτευση...

Θα πέσει το καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα; Θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της 20ης Δεκεμβρίου. Για το αν θα υπάρχει ελπίδα για την επόμενη ημέρα ή όχι. Μία Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να πείσει την κοινωνία ότι υπάρχει άλλη πρόταση είναι κάτι με το οποίο αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς. Μία Νέα Δημοκρατία που θα νοιάζεται μόνο για το πως θα μοιραστεί την εξουσία με τον Αλέξη Τσίπρα, για το πως θα διαιωνίσει την κυριαρχία του λαϊκισμού στην χώρα, είναι ένα κόμμα καταδικασμένο να πεθάνει.

Θανάσης Μαυρίδης


liberal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)