Paul Craig Roberts: "Η CIA θα επιχειρήσει να δολοφονήσει τον Β.Πούτιν" (vid)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ότι η αμερικανική CIA θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως, Ρ.Ρήγκαν, αλλά και πρώην εκδότης της Wall Street Journal, Paul Graig Roberts.

H συνέντευξη έλαβε χώρα στην εκομπή του διάσημου Alex Jones "Ιnfowars".

"Noμίζω ότι ο Β.Πούτιν διατρέχει ουσιαστικό κίνδυνο δολοφoνίας" είπε ο Roberts και συνέχισε "ελπίζω να σταματήσει να περπατάει στους δρόμους δίχως προστασία. Οι δολοφόνοι θα προέρχονται από την CIA ή από κάποια εξτρεμιστική ομάδα"

Η CIA σύμφωνα με το αντισυμβατικό "Infowars" έχει δολοφονήσει ή έχει προσπαθήσει να δολοφονήσει ηγέτες και εμβληματικές πολιτικές φιγούρε σε πολυάριθμες χώρες, όπως η Κορέα, η Κίνα, η Ινδονησία, το Ιράν, η Καμπότζη,το Ιράκ,την Κοσταρίκα,την Κούβα,το Νότιο Βιετνάμ, τη Λιβύη, το Λίβανο, τον Παναμά, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και αλλού..

Σύμφωνα με τον διάσημο συγγραφέα William Blum, που έγραψε το βιβλίο για την CIA, “Killing Hope: U.S. Military and C.I.A. Interventions since World War II,” η "Εταιρεία" έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 50 δολοφονικές ενέργειες.

Στην δεκαετία το 70', η Church Committee, επισήμως γνωστή ως Senate Select Committee to Study Governmental Operations, ξόδεψε 60 ημέρες για να ανακρίνει 75 μάρτυρες για σκοτεινές υποθέσεις της CIA που αφορούσαν τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του 50 μέχρι τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 60.


Οι New York Times αναφέρουν στις 5 Μαϊου του 2011:

Στις σκοτεινές ημέρες του Ψυχρού Πολέμου, η "Εταιρεία" αφιέρωσε σημαντικούς πόρους και δημιουργικότητα για να έχουν δυστυχείς καταλήξεις ενοχλητικοί ξένοι ηγέτες.

Μέσα σε αυτούς αναφέρονται ο Ρatrice Lumumba του Congo,ο Ngo Dinh Diem του Νότιου Βιετνάμ,ο Rafael Trujillo της Δομινικανής Δημοκρατίας και φυσικά ο ίδιο ο Fidel Castro στην Κούβα, ο ποίος επιβίωσε από οκτώ συνολικά δολοφονικές απόπειρες!

Προσφάτως η CIA χαρακτήρισε το πρόγραμμα δολοφονιών σαν μέρος του πολέμου κατά του τρόμου! Αντί όμως να δολοφονούνται σκληροί τρομοκράτες γίνονται μέρος ενός προγράμματος δολοφονιών

"Οι καιροί έχουν αλλάξει" καταλήγουν οι Times. "Ο πρόεδρός μας τώρα κανονικά διακόπτει το τηλεοπτικό πρόγραμμα για να ανακοινώσει μια δολοφονία ο ίδιος"

Εάν ο Πούτιν πέσει θύμα μια δολοφονίας, ούτε ο Ομπάμα ούτε η CIA θα αναλάβουν την ευθύνη. Η ευθύνη θα αποδοθεί σε κάποια τρομοκρατική ομάδα αναφέρει ο Roberts.

Πριν την ρωσική επιχείρηση στην Συρία, ο Τσετσένος διοικητής του ISIL Umar al-Shishani, απείλησε τον Β.Πούτιν.

Το 2014 ένας πρώην αξιωματούχος της CIA υπέδειξε την εξώθηση του Β.Πούτιν από την εξουσία ακόμα και με δολοφονία α χρειαστεί και ότι πρέπει να αποτελεί το κύριο στόχο της προεδρίας Ομπάμα στην αμερικανική στρατηγική στην Ουκρανία. Δυστυχώς οι ΗΠΑ κατευθύνονται από πολύ επικίνδυνους καουμπόϊδες που δεν κατανοούν ότι το ρωσικό πυρηνικό οπλοστάσιο είναι τόσο ισχυρό που δεν επιτρέπει κάποια πράγματα να λέγονται ούτε μεταξύ τύρου και αχλαδίου.