Όλοι αυτοί αποτελούν το καταγέλαστο ντεκόρ μιας εξευτελισμένης Δημοκρατίας

Άλλη μια κοστοβόρα εκλογική μάχη (από τις ουκ ολίγες που έγιναν στα χρόνια της ανέχειας) ολοκληρώθηκε. Και όταν η κατευθυνόμενη φανατίλα που φυλακίζει τα μυαλά των αφελών, παραχώρησε τη θέση της στα πραγματικά δεδομένα, μιας πραγματικότητας αμείλικτης όσο και εφιαλτικής, οι τραγικές διαπιστώσεις διαδέχονται η μία την άλλη...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ένας συρφετός από ανδρείκελα, υποανδρείκελα και αναπληρωτές ανδρεικέλων..., με προεξάρχον το πρωτανδρείκελο αυτού του συρφετού, βαφτίζονται κυβέρνηση για να απολαμβάνουν μισθούς, προνόμια και...

περιπετειώδη καθημερινότητα μιας εθνικής κυβέρνησης, ενώ στην ουσία είναι άβουλες και χειραγωγούμενες μαριονέτες, που απλά διευθετούν τις εντολές του αφέντη.

Κόμματα, κομματάκια, κομματίδια, και ένα ολόκληρο Σύνταγμα αχυρανθρώπων, που είθισται να αποκαλούνται βουλευτές, επιχορηγούνται και αμείβονται, και η μοναδική τους αρμοδιότητα είναι ν αποτελούν το πιο καταγέλαστο ντεκόρ μιας εξευτελισμένης Δημοκρατίας, που η ψευδαίσθηση της ύπαρξής της, συνεχίζει δυστυχώς ακόμη να νομιμοποιεί το κατοχικό καθεστώς σε μια χώρα, που δεν έχει το δικαίωμα αυτοτελώς να αποφασίσει τίποτε, σ αυτό το υποτιθέμενα κυβερνητικό καραγκιοζιλήκι.

Ένας ολόκληρος στρατός λεγεωνάριων (από τους καλαμαράδες της Βουλής, μέχρι τους μηχανισμούς καταστολής και περιφρούρησης της εξουσίας), έχουν ουσιαστικά εκχωρηθεί στην κατοχική διοίκηση ασκώντας υποστηρικτικό έργο στη δουλειά των ελληνόφωνων αχυρανθρώπων.

Δίπλα και πάνω απ όλους αυτούς, η υπεράνω πάσης κριτικής δικαστική εξουσία. Ένας πολύ ιδιαίτερος κύκλος «επιφανών ανθρώπων» με αρμοδιότητα την πολιτογράφηση του κατοχικού δικαίου, και τη διερεύνηση «παραθύρων» για την οριστική εκπαραθύρωση του Ελληνικού Συντάγματος.

Σ αυτή τη χώρα που μισεί τους πολίτες της, τα δάνεια των υπερχρεωμένων πολιτών, πουλιούνται (ουσιαστικά χαρίζονται) σε ξένες συμμορίες εκβιαστών, που ετοιμάζονται για το μεγάλο πλιάτσικο στα νοικοκυριά της χώρας.

Σ αυτή τη χώρα που την αξιοπρέπειά της την φτύνουν πρώτα απ όλους οι ίδιοι οι πολίτες της, το γιουρούσι της τρομολαγνείας από τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ ξεκίνησε ήδη, προετοιμάζοντας το έδαφος για ανατροπές αλλά και τραγωδίες μπροστά στην ψήφιση των «προαπαιτούμενων», με πρωταρχικότερο όλων τη μαζική εξαθλίωση του πληθυσμού, και φυσικά των «κυρίαρχων ψηφοφόρων».

Το πανηγύρι αρχίζει… Ας ετοιμαστούμε όλοι για τα χειρότερα…


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ