Τι άλλο θέλουν;;;;

0
 Γράφει ο Δημήτρης  Κακογιάννης

Τελικά η παραγωγή ηλίθιων αποφάσεων από τα κυβερνητικά στελέχη και ο κατήφορος της κατ ευφημισμό «αριστερής κυβέρνησης»,  δεν έχει ούτε όριο, ούτε προηγούμενο.
Σήμερα πληροφορούμαστε από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ότι:

«Καταργείται το άβατο της θυρίδας τη στιγμή που μπαίνει στο στόχαστρο οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο αξίας.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει το υπ. Δικαιοσύνης και έχει αποσταλεί στο κουαρτέτο προς έγκριση το άβατο για τις θυρίδες, αλλά και τα... στρώματα τελειώνει. Στο πόθεν έσχες θα πρέπει να δηλώνονται στο εξής - εκτός από το περιεχόμενο των θυρίδων - ακόμα και τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας που κάθε πολίτης έχει στο σπίτι του!
Τα περιουσιακά στοιχεία που θα πρέπει να δηλώνονται είναι: τα περιεχόμενα των θυρίδων σε τράπεζες και ιδρύματα εσωτερικού και εξωτερικού αλλά και τα εκτός πιστωτικών ή άλλων ιδρυμάτων φυλασσόμενα μετρητά, τιμαλφή και πολύτιμα είδη, πολύτιμα μέταλλα ή πολύτιμοι λίθοι.
Τα μετρητά που βρίσκονται στο .....
σπίτι θα πρέπει αν δηλώνονται αν ξεπερνούν τα 15. 000 ευρώ και τα τιμαλφή - κοσμήματα και αντίκες της γιαγιάς - αν ξεπερνούν τα 30. 000, ανά οικογένεια».

Θα έλεγε κανείς ότι όλοι αυτοί οι αρμόδιοι, είτε παίρνουν ληγμένα φάρμακα, ή  ότι στο κεφάλι τους μέσα έχουν πίτουρα αντί της γνωστής «φαιάς ουσίας».
Δηλαδή τι πιστεύουν;; Ότι βλέποντας να μη καθίσταται δυνατή η επίτευξη του στόχου της συγκέντρωσης μετρητών λόγω εξαθλίωσης των νοικοκυριών από τις απανωτές φοροκαταιγίδες που επιβάλλουν, ευελπιστούν να βάλουν στο χέρι και ό,τι πολύτιμο διαθέτουν σε «είδος» οι νοικοκύρηδες στα σπίτια τους;;; Και αν τα πάρουν τι θα τα κάνουν;; Θα στολίσουν τα αριστερά ξεγυμνωμένα τσαρδιά τους, ή θα τα βγάλουν στο σφυρί;;; Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι αν δηλώνονται και τα γεννητικά όργανα, τα «απίδια», καθώς είναι τα μόνα πολύτιμα που έχουν απομείνει στους πολίτες.
Είναι πλέον ή βέβαιο είναι ότι με τέτοιους και τόσους ηλίθιους που έχουμε στο σβέρκο μας θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια για να δούμε άσπρη μέρα, καθώς θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.
Αυτό που επείγει είναι να δρομολογηθεί με κάθε τρόπο η απαλλαγή από το αριστερόστροφο φασισμό που έχει ενσκήψει. Πιστεύω δε ότι δεν θα είναι δύσκολο αφού αυτοί οι ίδιοι  έχουν την τάση της διενέργειας εκλογών κάθε εξάμηνο. Το κολάι το έχουμε πάρει.
Πάντως τώρα γίνεται κατανοητό γιατί αριστερές κυβερνήσεις τύπου «ΣΥΡΙΖΑ» δεν ευδοκιμούν πουθενά στον πλανήτη, δεδομένου ότι πρόβατα τύπου «έλληνες ψηφοφόροι» ψηφίζοντες και απέχοντες, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.
Υπομονή και κουράγιο σε όλους. Αριστερή μπόρα είναι, θα περάσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)