Παύεται η Κατερίνα Σαββαϊδου με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου

0
Με τον πιο επίσημο τρόπο και με βαριές κατηγορίες η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε την αποπομπή της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου από την θέση της...


«Το υπουργικό συμβούλιο ομοφώνως έκανε αποδεκτή την εισήγηση του υπουργού Οικονομικών για να παυθεί από τα καθήκοντά της η γγ Δημοσίων Εσόδων, η κ. Σαββαϊδου», ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου.

«Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι», τόνισε η κ. Γεροβασίλη, «σε τέτοιες εποχές δύσκολες για την ελληνική κοινωνία, για τον ελληνικό λαό, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, ειδικά σε δημόσιους λειτουργούς, να λειτουργούν ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, επίσης όχι μόνο αυτό, αλλά να ευνοούν και συγκεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες ευνοήθηκαν και στο παρελθόν από άλλες κυβερνήσεις και οι οποίες αποτέλεσαν τον πυρήνα της διαπλοκής». «Σε αυτή τη χώρα», σημείωσε, «υπάρχουν νόμοι, κανόνες και θα τηρηθούν».

Στο ερώτημα εάν θα υπάρχει ένα κενό, είπε ότι «θα λυθούν όλα όπως πρέπει να λυθούν, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία».

Σε ερώτημα σχετικά με το εάν συμφωνούν οι εταίροι, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «είμαστε κυρίαρχο κράτος, αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάμε και η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου ομοφώνως με εισήγηση του υπουργού Οικονομικών ήταν αυτή και έγινε αποδεκτή».  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)