Το Admiral Kuznetsov έρχεται για να "αναδομήσει" το ΑΙΓΑΙΟ και τα Στενά

Μην το γελάτε καθόλου, έρχεται να αναλάβει τις υποτιθέμενες κοινές Ελληνοτουρκικές περιπολίες που μας πρότεινε ατυχώς η ΕΕ.


Μόλις εχθές η Pravda.Ru ανακοίνωσε με πηχυαίους τίτλους ¨τέρμα οι επισκευές του Admiral Kuznetsov¨ είναι έτοιμο να σαλπάρει...
σε μέρη ¨ξωτικά¨ για να αντιπαρατεθεί στα διεθνή ξωτικά βλ.ISIS και στον κατ εξοχή πάτρωνα του.

¨Οι επισκευές του μοναδικού αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov έχουν ολοκληρωθεί στην πόλη του Μουρμάνσκ. Πριν από το τέλος της εβδομάδας, το σκάφος θα ταξιδέψει στον κόλπο Kola, απ “όπου, μετά τις προπαρασκευαστικές εργασίες, το αεροπλανοφόρο θα είναι στρατηγικά έτοιμο να σταθεί στη θάλασσα. Το Admiral Kuznetsov πήρε το όνομά του Nikolai Kuznetsov, ενός διάσημου ναύαρχου του στόλου της ΕΣΣΔ. Το σκάφος είναι το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στην Ευρώπη και την Ασία. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία το 1985. Το πλοίο έχει μήκος 306 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα 25 αεροπλάνα, ελικόπτερα και 1980 στρατιώτες.¨ http://english.pravda.ru/news/russia/15-10-2015/132330-russian_aircraft_carrier- Pravda.Ru
¨Σύμφωνα με τον αξιωματούχο από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο το αεροπλανοφόρο πραγματοποίησε επισκευές στο ναυπηγείο του Roslyakovo (περιοχή Murmansk) ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης.

Το αεροπλανοφόρο έρχεται «φορτωμένο» και με τις Μοίρες μαχητικών του να ολοκληρώνουν ταχύρρυθμη εκπαίδευση σε αποστολές κρούσης στόχων εδάφους με σειρά πυρομαχικών (διατρητικές βόμβες, βόμβες διασποράς κλπ) από αυτές που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Συρία και επιτάσσουν οι ανάγκες προσβολής των ισλαμιστών.

• Μαχητικά/κρούσης

• 14 × Su-33 (η ναυτική έκδοση του Su-30SM)
• 20/4 × MiG-29K/KUB
• 4 × Su-25TG/UBP
• Eλικόπτερα

• 4 × Ka-27LD32 helicopters
11 × Kamov Ka-27PL helicopters ¨Θεόφραστου Ανδρεόπουλου http://national-pride.org/

Αν το συγκεκριμένο σούπερ αεροπλανοφόρο βρεθεί στην Μεσόγειο η κρίση της Συρίας είναι το πρόσχημα και η ουσία είναι το ΑΙΓΑΙΟ και τα Στενά του Βοσπόρου από την νότια είσοδο αυτής των Δαρδανελίων .
Οι στρατηγικός σχεδιασμός των Ρώσων έχει αναλύσει για τα καλά τις προθέσεις των Δυτικών στην περιοχή μας.
Και από προθέσεις τίποτε άλλο.
¨Η δύση προετοιμάζεται, σχεδιάζει πολύ προσεκτικά την επόμενη κίνηση της στην «σκακιέρα» της ανατολικής Μεσογείου.
Μέσα σε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις υπάρχει και το σενάριο του κλεισίματος των στενών του Βοσπόρου με κάποια «πρόφαση», πιθανότατα περιβαλλοντολογικού χαρακτήρα ή κάτι «ΑΛΛΟ». Αυτό άφησε να εννοεί ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας. Μία τέτοια κίνηση από την Τουρκία θα ήταν σαφώς αιτία πολέμου ανάμεσα στις δύο χώρες, ενώ θα ενέπλεκε πιθανόν και την χώρα μας.
Τα ρωσικά πολεμικά πλοία τα οποία διέρχονται διαμέσου του Βοσπόρου είναι μια άλλη υπενθύμιση ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να ενισχύσει την συλλογική του ασφάλεια, τόνισε ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Michael Fallon. ¨ http://www.pentapostagma.gr/11 Οκτωβρίου 2015
“Χοντραίνουν” πλέον οι πιέσεις προς την Αθήνα για να δεχτεί το επικίνδυνο σχέδιο ευρωπαϊκών κύκλων για “συνδιαχείριση” του Αιγαίου με την Τουρκία.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ. Μέσα στην Ευρωβουλή έθεσε ως δεδομένο ότι θα υπάρξουν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο ώστε να εποπτεύονται τα θαλάσσια σύνορα! Και πρόσθεσε:
«Ο Τούρκος πρόεδρος το δέχθηκε και σήμερα διάβασα ότι δεν συμφωνεί η Ελλάδα», είπε, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνοτουρκικών σχέσεων, θα απευθυνθώ στην ελληνική κυβέρνηση και θα ζητήσω να αναθεωρήσει τη θέση θέσης της». http://www.onalert.gr#sthash.5DivxsEB.dpuf- http://www.hellas-now.com/ 15/10/15
ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ των όλο και αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών δια μέσου του Αιγαίου μαζί με το επιχείρημα των κοινών Ελληνο-τουρκικών περιπολιών που τέθηκε πρόσφατα είναι να δημιουργήσουν ¨κυκλοφοριακή συμφόρηση¨ στα νερά του Αρχιπελάγους και σε συνδυασμό με μια παρακώλυση της ναυσιπλοΐας στα ΣΤΕΝΑ να φρακάρουν τον Ρώσο ασφυκτικά και να τον βγάλουν εκτός των στρατηγικών και ενεργειακών δράσεων στην λεκάνη της Αν. Μεσογείου.
Για αυτό πιθανώς να κατεβαίνει και το Admiral Kuznetsov ώστε να βάλλει τα πράγματα σε μια σειρά ή να τα ανακατασκευάσει.
Εδώ που μας φτάσανε μέσω της κρίσης της Συρίας που μυαλό για θαλάσσια ενεργειακά οικόπεδα και εκμετάλλευσης τους;;
Σε λίγο το ΑΙΓΑΙΟ θα μοιράζει μόνο οικόπεδα νεκροταφείου για τα κουφάρια των ¨θαλασσόλυκων γειτόνων ¨μας.

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…
ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ..
ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ , ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ , ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ πού άρχισε να φαίνεται σαν ουράνιο τόξο στον γεωπολιτικό ορίζοντα.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ