ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ… ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Τι έχει υποσχεθεί ο Τσίπρας στους δανειστές

Νηνεμία επικρατεί στους κόλπους του ΔΝΤ αναφορικά με τις εκλογές αλλά και την 21η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η επικεφαλής του ΔΝΤ εκφράζει την ικανοποίηση της για το ό,τι ο Αλέξης Τσίπρας ...
έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει το Μνημόνιο που έφερε και ψήφισε η ελληνική Βουλή. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η Κριστίν Λαγκάρντ αναμένει την σύμπραξη ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχηματισμού στην Ελλάδα που «θα ανοίξει τον δρόμο για την ταχύτερη εφαρμογή των δρομολογημένων μεταρρυθμίσεων στην χώρα». Αυτό φέρεται να είναι και το επιχείρημα με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολόγησε την νέα προσφυγή στις κάλπες προς τους συνομιλητές του σε Ευρώπη και Αμερική.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η κ. Λαγκάρντ με μήνυμά της προς τον ελληνικό λαό θα επιχειρήσει να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για μία νέα ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους με αντάλλαγμα την εφαρμογή των δεσμεύσεων που απορρέουν από το 3ο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο για μία σειρά Αμερικανών αναλυτών και δεξαμενών σκέψης στην Ουάσινγκτον συνιστά την συνέχιση των πολιτικών των προηγούμενων δύο μνημονίων.

crashonline.gr