Φεύγει ο Αλέξης πίσω του μη τρέξεις!...δεν πιάνεται με τίποτα!

0
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
 
Άκουσα την "απολογία" αλλά και τις μετεκλογικές προθέσεις του κ. Τσίπρα στον ΑLFA και ομολογώ πως δεν ξαφνιάστηκα καθόλου! 
Αβίαστα ομολόγησε ότι είχε πάρει την απόφαση του για τις επερχόμενες εκλογές πολύ πριν (ασχέτως που τώρα τους τις χρεώνει) την διαφοροποίηση του κ. Λαφαζάνη και των άλλων. 
Επίσης μας είπε ότι δεν ήξερε, δεν ρώτησε, δεν έμαθε, πριν ... υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό όλα αυτά που του έδωσαν την νίκη στις 25 του Γενάρη αλλά θεωρεί ότι τώρα μας έφερε το καλύτερο που μπορούσε, το οποίο όμως δεν το πιστεύει, αλλά θα το υποστήριξη για να υλοποιηθεί!!! 
Αντιφατικά πράγματα και απόψεις που δεν μπορούν να βοηθήσουν και τον ποιο καλόπιστο που τις ακούει να ......βγάλει ένα λογικό συμπέρασμα. 
Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης μας είπε ότι διεκδικεί την αυτοδυναμία ή έστω την συγκυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ αλλιώς θα στηρίζει μόνο αυτά που υπέγραψε αλλά δεν θα είναι αυτός Πρωθυπουργός! 
Από όλα αυτά το σίγουρο είναι ότι ο κ. Τσίπρα συμμετεχεί πλέον ενεργά στο γνωστό λεκτικό γαϊτανάκι των ανεύθυνων Πολιτικών των τελευταίων χρόνων όπου για όλα φταίνε οι προηγούμενοι και ο τελευταίος για τους επόμενους και έτσι περιφέρονται διαχρονικά οι ευθύνες σαν μπίλια που δεν κάθεται πουθενά για να τιμωρηθούν επιτέλους κάποιοι για τα διαχρονικά μας χάλια! 
Πιστεύω ότι η πρόθεση του (μετά από κάποιο σημείο που κατάλαβε ότι δεν του βγαίνει η διαπραγμάτευση) ήταν η αποδοχή του μνημονίου αλλά ήθελε να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη και για αυτό προχώρησε σε συνεννόηση και με τους έξω στο δημοψήφισμα με την προσδοκία ότι θα έβγαινε το ΝΑΙ εν μέσω του κλίματος που δημιούργησαν δηλ. της τηλεοπτικής τρομοκρατίας αλλά κυρίως με τις κλειστές τράπεζες. 
Όμως προς μεγάλη τους έκπληξη και απογοήτευση ο "σοφός λαός" δεν τους έκανε το χατήρι οπότε ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε να ξεσκεπαστεί και να κάνει την μεγαλειώδη κωλοτούμπα που μας άφησε όλους "Παυλόπουλους" δηλ. άφωνους! 
Τώρα ο σχεδιασμός (φοβούμενοι την εκλογική ποσόστωση των κ. Λαφαζάνη και της Χρυσή Αυγή) είναι ο κατακερματισμός των κοινοβουλευτικών δυνάμεων και για αυτό έβαλαν στο παιχνίδι (οι αθεόφοβοι) μέσω του Σκάι ακόμα και τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος φυσικά για την προσωπική του δικαίωση δέχτηκε να παίξει το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου. (έτσι τον αποκαλούσαν για χρόνια όλοι αυτοί που τώρα τον πατρονάρουν) 
Το προσδοκώμενο λοιπόν είναι να πάνε σε συνεργασίες μεταξύ τους (όπως έκαναν και στις τελευταίες ψηφοφορίες) ορίζοντας αν χρειαστεί (για το καλό μας φυσικά και την ανάγκη να κυβερνηθούμε) ακόμα και έναν δοτό πρωθυπουργό σε στυλ Παπαδήμου.
Έτσι όλοι τους ξεπλυμένοι και εξαγνισμένοι από τα διαχρονικά πολιτικά τους εγκλήματα θα συνεχίσουν ως καλοί ηθοποιοί να μας ταΐζουν κουτόχορτο με τις δήθεν ψευτοκόντρες και αντιπαραθέσεις τους καθώς και με την περιφορά των ευθυνών σαν το Μουτζούρη από τον ένα στον άλλο αλλά επί της ουσίας θα εξακολουθήσουν να περνάνε όλοι τους καλά και εμείς (.!.) χειρότερα! 

Υποσημείωση 
Ξέχασα να σας επισημάνω την απύθμενη υποκρισία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ οι οποίοι ενώ ψήφισαν συντεταγμένα και ασυζητητί το 3ο και χειρότερο Μνημόνιο εν τούτοις τώρα το χρεώνουν εξ ολοκλήρου ... στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θυμίζοντας την πόρνη που έμεινε έγκυος και υπέδειξε στο δικαστήριο σαν πατέρα τον τελευταίο πελάτη της ημέρας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)