ΠΕΡΙ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ Άλλων πετεινών!

0
Βασίλης Τσούγκαρης



Δεν είναι μόνο τα ζόρια που έχουμε και εκείνα που έρχονται σύντομα και έχουμε λαλήσει, δεν είναι που στη ζωή μας έχουν προστεθεί αρσενικοί και θηλυκοί νταβατζήδες τόσο εγχώριοι, όσο και εισαγόμενοι, δεν είναι που έχουμε να σκεφτούμε πως θα βγάλουμε το ψωμί μας, έχουμε και τα «πολιτικά αηδόνια» με το αλσχαιμερ και τα κουφά τους να μας τρελαίνουν όλο και περισσότερο…

Για να δούμε τι κατραπακιές μας έρχονται…

Πάμε για μειώσεις συντάξεων, πάμε για ένα σωρό φορομπηχτικά μέτρα, πάμε για εκλογές, πάμε τσάρκα….

Είναι γεγονός πως τα χειρότερα έρχονται, είναι πολύ κοντά, το «κράτος», θέλει λέει να εισπράξει χρήμα (άμα το δουν ας τηλεγραφήσουν), και ο Έλληνας πεινάει και ξεροσταλιάζει στις τράπεζες για να βγάλει χρήματα μέχρι αυτές να κατεβάσουν ρολά και να.....
τελειώνει το πανηγύρι.

Η αγορά πέθανε, έρχονται ακόμα περισσότερα λουκέτα, και οι πολιτικοί έχουν το χαβά τους, τη φαγωμάρα τους τη γνωστή για να δικαιολογήσουν το μισθό τους.

ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Και μαζί με την Ελλαδίτσα, πάνε κατά διαόλου και οι Έλληνες, όχι οι λίγοι που τα έχουν (και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι πολιτικοί), αλλά οι πολλοί, οι συνταξιούχοι, οι μεροκαματιάρηδες, οι μικροεπαγγελματίες.

Ελλάδα των μνημονίων, των «παλιών» και του καινούργιου, Ελλάδα των ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αλλά και των ΑΧΡΗΣΤΩΝ….

Εδώ είμαστε!

Βγαίνει τέως ΑΧΡΗΣΤΟΣ λοιπόν, και τι λέει στην ομιλία του ρε παιδιά; Πως ΔΕΝ έχει δει πιο άχρηστη κυβέρνηση από τη σημερινή….. Αυτό είναι να έχεις σοβαρότατα προβλήματα όρασης….

Βγαίνει ο άλλος, ο ΑΡΧΙΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, και χαρακτηρίζει τον τωρινό πρωθυπουργό ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! Ε εντάξει, εδώ μιλαει η πείρα η τεράστια. Βγαίνει πάλι άλλος, και λέει πως αυτό το μνημόνιο είναι χειρότερο (λέει) γιατί το έφερε «αριστερή κυβέρνηση», μόνο που δεν σκεφτεται πως είτε δεξιά, είτε αριστερή, είτε κεντρώα, είτε ότι στ’ ανάθεμα κυβέρνηση φέρει το μνημόνιο, το παλούκι για τον κοσμάκη είναι το ίδιο.

Το ξαναέγραψα ρε παιδιά πρόσφατα, το ΘΡΑΣΟΣ ορισμένων δεν έχει όριο. Τολμούν και μιλούν, ενώ θα έπρεπε να έχουν χαθεί από προσώπου γης. Δεν δινω ΚΑΝΕΝΑ αλοθι στην τωρινη κυβέρνηση, και είναι πολλά αυτά που έχω να της σούρω.

Αλλά ΕΛΕΟΣ που να πάρει η ευχή.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ, ΠΟΥ…..  ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ  ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΙΤΣΑ.

Και εμείς, σαν χαϊβάνια, καθόμαστε και τους βλέπουμε και τους ακούμε.  ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΩΡΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;



Βασίλης Τσούγκαρης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)