Λουκ Στιλ: «Δεν βγάζω τα λεφτά μου στο εξωτερικό»

Λουκ Στιλ, 30χρονος Αγγλος που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα για τον Παναθηναϊκό. Ηρθε στην Ελλάδα το 2014 και γενικώς δεν συμπεριλαμβάνεται στους ποδοσφαιριστές που απασχολούν συχνά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ηρθε όμως σήμερα, μια ιστορική ημερα για την Ελλάδα...
, να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, την ώρα που ακόμη και Ελληνες - συνάδελφοί του και μη- βρίσκονται σε πανικό και κάθε άλλο παρά πίστη δείχνουν και εμπιστοσύνη.

Σε μήνυμά του μέσω τουίτερ, ο τερματοφύλακας των "πράσινων" ξεκαθάρισε πως νιώθει πως θα πρέπει να βοηθήσει τη χώρα στην οποία εργάζεται και τόνισε πως δεν πρόκειται να αποσύρει τις καταθέσεις που έχει στα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα.

"Βρίσκομαι πίσω στην Ελλάδα και φαίνεται σαν να με χρειάζονται να τους βοηθήσω λίγο με τα προβλήματα τους. Δεν βγάζω έξω τα λεφτά μου, γιατί έχω πίστη" ήταν το μήνυμα του Άγγλου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Μια τουλάχιστον ψύχραιμη στάση την ώρα που η ψυχραιμία χάνεται στις ουρές των ΑΤΜ. 

Right I'm off back to Greece as it sounds like they need me to help sort the problems again!! I'm not moving my money out as I have faith