Διέρρευσε έγγραφο που "δείχνει" έκτακτο Eurogroup!

Διέρρευσε έγγραφο που `δείχνει` έκτακτο Eurogroup!Διέρρευσε έγγραφο που αποκαλύπτει ότι οι “πρωταγωνιστές” της διαπραγμάτευσης Ντάισελμπλουμ, Γιούνκερ, Ντράγκι και Τσίπρας καλούνται σε ακρόαση από τη διάσκεψη των προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη και δεν αποκλείεται η σύγκληση έκτακτου Eurogroup την ίδια ημέρα!

Σύμφωνα με το εσωτερικό έγγραφο της διάσκεψης των προέδρων των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπάρχει η πρόθεση να κληθούν σε ακρόαση την ερχόμενη Πέμπτη, από τη διάσκεψη των προέδρων, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως στο ίδιο εσωτερικό έγγραφο οι πρόεδροι των πολιτικών ομάδων προειδοποιούν οργανωτικά για πιθανή σύγκληση έκτακτου Eurogroup την ίδια ημέρα, σε περίπτωση που δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μέχρι τότε, στο Brussels Group.

H αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μίνα Αντρέεβα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να απαντήσει.