Δείτε το πανό για τη σαπίλα του ποδοσφαίρου για «χάρη» του οποίου διακόπηκε προσωρινώς το Ατρόμητος-Πανιώνιος (φωτό)

ΑτρόμητοςΔιακοπή για λίγα λεπτά υπήρξε στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο για την 33η αγωνιστική της Super League, εξαιτίας ενός πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου.

Το περιεχόμενό του συνδέεται με τις καταιγιστικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα, όπου σύμφωνα με την δικαιοσύνη μέλη της ηγεσίας της ΕΠΟ...
αποτελούσαν παράλληλα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» που έστηνε αγώνες, υποδείκνυε αποφάσεις στα πειθαρχικά όργανα, ανεβοκατέβαζε διαιτητές από φιλικές προς αυτήν ποδοσφαιρικέ ενώσεις και γενικώς ήλεγχε το σύστημα του ποδοσφαίρου με σκοπό να εξυπηρετεί φιλικές ομάδες σε βάθος άλλων.

Ο διαιτητής Ζαχαριάδης διέκοψε την αναμέτρηση λίγα λεπτά μετά την σέντρα ζητώντας να κατέβει το πανό κάτι που τελικά έγινε με παρέμβαση του ισχυρού άνδρα των Περιστεριωτών, Γιώργου Σπανού και στην συνέχεια το ματς άρχισε εκ νέου.

Στο 67ο λεπτό του αγώνα υπήρξε νέα διακοπή καθώς το πανό έκανε και πάλι την εμφάνισή του στις εξέδρες, ενώ υπήρξαν παράλληλα καπνογόνα και κροτίδες.

Μάλιστα επικράτησε ένταση μεταξύ του Γ.Σπανού και των οπαδών των γηπεδούχων, ενώ ο διαιτητής αποφάσισε έπειτα από 13 λεπτά να συνεχιστεί το παιχνίδι.

«Αγώνες στημένοι, παίκτες- πρόεδροι- διαιτητές μπλεγμένοι, μας χαλάτε τις Κυριακές, θα σας καταστρέφουμε τις ζωές», ήταν το μήνυμα που αναγραφόταν στο πανό που έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου.

Ατρόμητος