Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ «ψαλιδίζει» την διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

0
Υπάρχει εξήγηση για την λύσσα που έχει πιάσει τον Θέμο.Με το που θα λήξει το θέμα της συμφωνίας θα σκάσει η βόμβα.
Εγώ προσωπικά δεν θα τον άφηνα στιγμή από τα μάτια μου...

Από το PERIODISTA

“ Μεγάλος ο πόνος των κομιστών της ενημέρωσης από την πολιτική κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα ”


Μεγάλος είναι ο πόνος στην καραδεξιά, φιλομνημονιακή και φιλοχρυσαυγίτικη εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη, Πρώτο Θέμα, από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία...

 Έτσι η εφημερίδα του κομιστή της ενημέρωσης μας ενημερώνει ότι το κυβερνών κόμμα προηγείται με 9,1% στην πρόθεση ψήφου. Επίσης το Πρώτο Θέμα μας ενημερώνει ότι η πλειοψηφία διαφωνεί με τα σενάρια εκλογών ή δημοψηφίσματος.

Το βασικό συμπέρασμα της πανελλαδικής τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας «METRISI», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 28-29 Μαΐου σε δείγμα 1.108 ατόμων, σύμφωνα με την εφημερίδα είναι ότι η χρονική καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία με τους θεσμούς δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια στην πλειοψηφία των πολιτών -6 στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι "τους φοβίζει"- και δεύτερον, ότι η πλειοψηφία προδικάζει τη συμφωνία με τους θεσμούς και την χαρακτηρίζει ως άλλο ένα Μνημόνιο, παρά τις κυβερνητικές δηλώσεις περί του αντιθέτου.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ με 33,2% παραμένει κυρίαρχος, με την διαφορά με τη ΝΔ (24,1%) σταθερή στο +9,1%. Το Ποτάμι παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση με 6,3%, ενώ ενισχυμένοι, σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Απριλίου, είναι οι ΑΝΕΛ με 5,3%, το ΚΚΕ στο 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,1%. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 3,1%, ενώ το «Άλλο Κόμμα» είναι ενισχυμένο στο 5,4% και η αδιευκρίνιστη ψήφος στο 12,2%.

Πάντως είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι μόνο η εφημερίδα του κομιστή της ενημέρωσης δίνει τόσο μικρή διαφορά. Έστω κι έτσι ο Αλέξης Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)