Προφυλακίστηκε ο 27χρονος παιδοκτόνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος παιδοκτόνος έπειτα από την πολύωρη απολογία του στην 10η Τακτική Ανακρίτρια. Μαζί του μεταφέρθηκε από την Ευελπίδων στη ΓΑΔΑ και η μητέρα της μικρής Αννυ, η οποία έχει λάβει προθεσμία για την απολογία της για την Πέμπτη....


Ο 27χρονος Βούλγαρος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο, ενώ η μητέρα του παιδιού θα δώσει εξηγήσεις έχοντας νομικό παραστάτη μαζί της.

Κατά την έξοδο του ζευγαριού από τα ανακριτικά γραφεία αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες που βρίσκονται στην Ευελπίδων, ενώ κατά τη μεταφορά από το κτίριο των ανακριτών μέχρι τα αυτοκίνητα της Αστυνομίας, οι δυο κατηγορούμενοι συνοδεύονταν από έντονη αστυνομική παρουσία.

Ο διοικητής Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Χρήστος Παπαζαφείρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα ειδεχθή τον τρόπο δολοφονίας και εξαφάνισης της τετράχρονης Αννυς τόσο για τα ελληνικά, όσο και για τα διεθνή δεδομένα

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Γιώργος Παπαζαφείρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο δράστης σχεδόν πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

Ο 27χρονος δράστης, μετά το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μ. Τετάρτης 08/04 και Μ. Παρασκευής 10/04, πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.