Πατούλης για Π.Ν.Π: Η αυτοδιοίκηση μπορεί να βοηθήσει την πατρίδα

Στη Βουλή βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής οι δήμαρχοι - εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ ενόψει της ψήφισης στην Ολομέλεια της Βουλής, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων του Δημοσίου....
«Θεωρώ ότι ο διάλογος μπορεί να βοηθήσει να διορθωθεί η συνταγματική εκτροπή», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης έξω από το κτήριο της Βουλής. «Ελπίζουμε να αντιληφθούν όλοι ότι η Αυτοδιοίκηση είναι εκείνη που πάντα έχει βοηθήσει την πατρίδα, είναι εκείνη που μπορεί να βοηθήσει εκ νέου όμως είναι κι εκείνη η οποία βάσει θεσμών που περιέχονται στο Σύνταγμα, πρέπει να κρατήσει τους θεσμούς. Θεωρούμε πρώτη καλή διάθεση ότι δεν συμπεριλαμβάνονται τα δημοτικά τέλη μέσα στα διαθέσιμα τα οποία θέλουν να κρατάει η Τράπεζα της Ελλάδος και συνεχίζουμε, κατέληξε ο κ. Πατούλης.



Οι δήμαρχοι έχουν ζητήσει να συναντηθούν και με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Μικρή ένταση προκλήθηκε όταν κλούβες της Αστυνομίας που ήταν παρατεταγμένες στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος, έκλεισαν το δρόμο στη μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών υπαλλήλων που θέλησαν να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.