Επέστρεψε η… Ζωή στη Βουλή και άρχισαν τα όργανα

0
Επέστρεψε η… Ζωή στη Βουλή και άρχισαν τα όργανα - MediaΜε δέκα λεπτά καθυστέρηση εμφανίστηκε στο προεδρείο της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία απουσίαζε τις τελευταίες μέρες, λόγω της επίσκεψης της στην Αρμενία. Σήκωσε από τη θέση τον Αλέξη Μητρόπουλο....
, που όλες αυτές τις μέρες την αντικαθιστούσε και κάθισε. Και ενώ ήταν να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας στην οποία έχει προγραμματιστεί η συζήτηση του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του Ν. 2190/1920», η πρόεδρος αποφάσισε δεκάλεπτη διακοπή.

Μόλις είχε διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει η απαρτία των 75 βουλευτών που επιβάλλει ο Κανονισμός της Βουλής και διέκοψε για δέκα λεπτά, προκειμένου να προσέλθουν στην αίθουσα οι βουλευτές και να ξεκινήσει η συζήτηση.

Υπενθυμίζεται πως αυτές τις μέρες που απουσίαζε στο εξωτερικό η Ζ.Κωνσταντοπούλου και εκτελούσε χρέη προέδρου ο Αλέξης Μητρόπουλος, στη διάρκεια της έντονης συνεδρίασης της Παρασκευής είπε στους βουλευτές, οι οποίοι ήταν ανεξέλεγκτοι, πως τα κάνουν όλα αυτά γιατί λείπει η Ζωή!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)