Στο περσινό «Voice» δεν έπεισε τους coaches και φέτος…

0
Η Κατερίνα Καμπανέλη είναι 19 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Πήρε μέρος στη τρίτη blind audition «The Voice 2». Από 10 ετών παρακολουθεί...μαθήματα σε ωδείο ενώ έχει κάνει και 8 χρόνια μαθήματα φωνητικής. Η αγάπη της για τη μουσική και το θέατρο είναι μεγάλη. Έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ στην Κύπρο και στην θεατρική παράσταση «Glee the musical»....
Η ίδια δηλώνει ότι την διακατέχει μια θεατρικότητα στην καθημερινή της ζωή και η κάθε μέρα είναι μια παράσταση. Το καλοκαίρι που μας πέρασε κυκλοφόρησε το single «Because of you» –Κatie Bell feat Claydee. Η 19χρονη πιστεύει στον εαυτό της και πατά για δεύτερη φορά τη σκηνή του «Voice» αφού πέρυσι δεν είχε γυρίσει κανένας coach.

Αυτή τη φορά επέλεξε να πει το «Τριανταφυλλένη» και έκανε όλους του coaches να γυρίσουν. «Έχεις κάτι αγγελικό όταν τραγουδάς» της είπε η Δέσποινα Βανδή. Ενώ η Μελίνα Ασλανίδου της χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά πάνω στη σκηνή. «Ήρθες με άλλο αέρα και αυτοπεποίθηση στη φωνή σου», της είπε ο Αντώνης Ρέμος, όμως η Κατερίνα επέλεξε την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)