Εμπλοκή ιπτάμενων αναρχικών στην αεροπορική τραγωδία στις Άλπεις διερευνά το FBI, μετά από καταγγελία του Ant1!

Νέα τροπή στη σεναριολογία για τα τραγικά συμβάντα που οδήγησαν στην πτώση του μοιραίου Airbus στις Γαλλικές Άλπειςδίνει μία καταγγελία που υπέβαλε το πρωί της Δευτέρας στο FBI ομάδα του δημοσιογραφικού επιτελείου του Antenna...

Η καταγγελία του Antenna η οποία φέρει την υπογραφή κορυφαίων δημοσιογράφων του αστυνομικού ρεπορτάζ κάνει λόγο για δεκάδες ιπτάμενους αναρχικούς που με συνεχείς εναέριες πιρουέτες εμπόδισαν σημαντικά την ορατότητα του μοιραίου συγκυβερνήτη του αεροσκάφους και τον εξανάγκασαν κυριολεκτικά στην πτώση του.
Οι αστυνομικοί ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου υπενθυμίζουν στο FBI παλαιότερα επεισόδια στα Εξάρχεια στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν παίξει τα αερομεταφερόμενα τάγματα αναρχικών τα οποία πολύ πιθανόν να κρύβονται πίσω και από την πρόσφατη αεροπορική τραγωδία.
Το FBI έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει εξονυχιστικά την καταγγελία και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να έχει ζητήσει επίσημα την πλήρη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων των ύποπτων αναρχικών που εικάζεται ότι κρύβονται πίσω από το τραγικό δυστύχημα.
Ο επικεφαλής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημερι της Δευτέρας αποκάλυψε όλες τις νέες εκδοχές που δημιουργεί η σημερινή καταγγελία του ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού:
1. O συγκυβερνήτης του Airbus Αντρέας Λούμπιτς ήταν στην πραγματικότητα μυστικός πράκτορας των ιπτάμενων αναρχικών σε διατεταγμένη πολιτική υπηρεσία.
Οδήγησε σε πτώση το αεροσκάφος όχι επειδή έπασχε από κατάθλιψη αλλά δρώντας ως ιπτάμενο αναρχικό υποκείμενο με ξεκάθαρο πολιτικό στόχο.
Η επιλογή του βασίστηκε σε λανθασμένες πληροφορίες που είχε για ύπαρξη μελών της Χρυσής Αυγής ή άλλων νεοναζιστικών ομάδων μεταξύ των επιβατών του Airbus.
2. O Αντρέας Λούμπιτς δεν έχει καμία σχέση με τους ιπτάμενους αναρχικούς.
Έριξε το αεροπλάνο χωρίς να το θέλει από τον φόβο και το πανικό που του προκάλεσε η εισβολή των ιπτάμενων αναρχικών στον εναέριο χώρο ακριβώς μπροστά από το πιλοτήριο.
Η εξ αυτού του απροσδόκητου γεγονότος μειωμένη ορατότητα του συγκυβερνήτη ίσως έπαιξε και τον καθοριστικότερο ρόλο στη δυσμενή εξέλιξη των γεγονότων, σύμφωνα με τους ειδικούς.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης δήλωσε πως η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται να συνδράμει αμέσως στην εν εξελίξει έρευνα του FBI μόλις αυτό της ζητηθεί.
Προανήγγειλε μάλιστα εφόδους σε σπίτια αναρχικών στα Εξάρχεια οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς σε αερομεταφερόμενα αναρχικά τάγματα πολέμου.
Από την Σατιρική Εφημερίδα