Τους φακέλους ελικοπτέρων και υποβρυχίων στέλνει στη δικαιοσύνη ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος

Τους φακέλους των μέσων μεταφορικών ελικοπτέρων NH-90 και των υποβρυχίων στέλνει στη δικαιοσύνη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε πρώτη φάση.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό το πρωί της Τρίτης: «Για τουλάχιστον δύο φακέλους είμαστε έτοιμοι να τους στείλουμε στη Δικαιοσύνη»

Πρόσθεσε δε πως θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις καθώς: «Υπάρχουν τιμολόγια που έχουν πληρωθεί χωρίς να έχουν εκδοθεί... Μαζί με τη μονάδα εσωτερικών υποθέσεων έχουμε βρει απίστευτα πράγματα. Πλέον ανοίγουν όλοι οι φάκελοι που αφορούν κακουργήματα και μίζες που έχουν φύγει με τη μορφή swap κι ενώ μας λένε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι δεν έχουν πληρωθεί, ωστόσο έχουν πληρωθεί από το υπουργείο Οικονομικών. Δεν υπάρχει πουθενά εγγυητική επιστολή τραπέζης και αντιλαμβάνεστε ότι όλα αυτά θα πάνε στην εισαγγελέα διαφθοράς, στην κυρία Ράικου. Σήμερα σε λίγες ώρες πάω τους φακέλους στην εισαγγελία»».
Υπάρχουν δε, τόνισε υποθέσεις που αφορούν πλαστογραφίες και δράση ξένων εταιρειών. Υποθέσεις που θα δοθούν στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ώστε να τα παρουσιάσει στο επόμενο Eurogroup. Ανέφερε δε πως υπάρχει εταιρεία που στη χώρα της έδωσε 49 εκατομμύρια ευρώ για δωροδοκία που έγινε στην Αθήνα