Τι συμβαίνει με τον γέροντα Σαμαρίσιο;;;;

Γράφει ο  Νικολόπουλος Βασίλης

Και κει που λέγαμε ότι με την επίσημη αγιοποίηση του γέροντα Παισιου θα ξεμπερδεύαμε  και με την ιντερνετική του εκμετάλλευση καινούργιος γέροντας ξεφύτρωσε.
Είναι ο γέροντας Σαμαρίσιος.
"Αγίασε" κι αυτός από τις υπερβολικές θυσίες και τις δοκιμασίες  στις οποίες επέβαλλε  (όχι μόνο ) τον εαυτό του για το καλό της Ελλάδας και της (μνημονιακής) Ορθοδοξίας.
Αποκλεισμένος στη μονή Μαξίμου επί διετίας δεν σταμάτησε  να πολεμάει τις ορδές των "πειρασμών" που έστελνε ο εξαποδω για να τον "δοκιμάσει".
Διαβολικά τάγματα μισθωτών και τρομερές  ταξιαρχίες........
συνταξιούχων δεν σταμάτησαν στιγμή να τον "πειράζουν" -για μια αύξηση, ένα επίδομα- μα εκείνος τις απέκρουσε όλες με αυταπάρνηση και ηρωισμό.
Άλλοτε σαγηνευτικές φωνές, πραγματικές σειρήνες της αμαρτίας  του ζητούσαν νυχθημερόν μια δήλωση αποκήρυξης του Αγίου  Μνημονίου (ακόμη και να το σκίσει) μα εκείνος βράχος ακλόνητος στη πίστη του απαντούσε με  νέες στερήσεις κι ακόμη περισσότερες θυσίες (για όλους όχι μόνο για τον εαυτό του).
Μεγάλο Μνημονιακό αγώνα έδωσε να διατηρήσει τα κεκτημένα της πολιτικής μας Ορθοδοξίας κι έσωσε εκατομμύρια καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες από τη μάχαιρα της Φορολογίας  γι αυτό κι η Θεία Χάρις τον αντάμειψε!
Του έδωσε το χάρισμα της προφητείας ειδικά στα οικονομικά!
Συγκλονίζουν οι τελεολογικές του προφητείες για την έλευση του Τσιπρα666 και των σημείων και τεράτων που θα επακολουθήσουν.
Με ακρίβεια ημερολογιακή ο γέροντας Σαμαρίσιος προλέγει όλες τις αποφάσεις των Συνόδων Κόρυφής, των συνεδριάσεων της ΕΚΤ, των Eurogroup και Eurogroup working.
Ακόμη ποια θα είναι η τύχη της Αγίας Τρόικας και τι θα γίνει με τον νεομάρτυρα του νεοφιλελευθερισμού  Τόμσεν.
Εντυπωσιάζει η προφητική δύναμη και η ακρίβεια του γέροντα Σαμαρίσιου μα  η Θεία Χάρις θα τον ανταμείψει με κάτι ακόμη πιο θαυμαστό .
Πρόκειται να αναληφθεί απευθείας εις τους Ουρανούς!( σσσς δεν το ξέρει)
Ναι ο γέροντας Σαμαρίσιος μέχρι την Κυριακή 25-1-15 θα είναι στη μονή Μαξίμου και μετά  θα αναληφθεί!
Άρμα επουράνιο θα τον παραλάβει στις 9 ακριβώς!
Ας προσευχηθούμε όλοι  που με τη δύναμη  του πάνσοφου   Μνημονίου  μας η πατρίδα  μας θα  αποκτήσει άλλον έναν "Άγιο"!

ΥΓ:Διαβάστε όλοι το ημερολόγιο με  τις προφητείες του γέροντα Σαμαρίσιου από τις εκδόσεις «Γερμανοτσολιάς». Προλάβετε προ εξαντλήσεως των αποθεμάτων...Τρελλαινομαι λέω..Φοβερή προσφόρα..Δώσεεεεε!!!!!!!!!-Νικολόπουλος Βασίλης