Οι απόγονοι του Γ' Ράιχ μας απειλούν και ... πάλι!

0
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Οι δηλώσεις και οι ενέργειες του νέου μας Πρωθυπουργού δηλ. ότι θα ακολουθήσει και θα εφαρμόσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις αλλά και το βέτο της Ελλάδας εναντίον των Ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Ρωσίας θορύβησαν και εξόργισαν το ιερατείο της “λυκοφωλιάς” των Βρυξελλών και από ότι διαβάζουμε η κ. Μέρκελ δεν θέλει να δει ούτε “ζωγραφιστό” τον κ. Τσίπρα στην επόμενη σύνοδο κορυφής! 
Θα μου πείτε βέβαια ότι ... η “Μέγαιρα” έχει δίκιο μια και είχε συνηθίσει αλλιώς και τώρα της κακοφαίνεται που ο νέος υπουργός οικονομικών ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε δημόσια ότι δεν αναγνωρίζει και εκ τούτου δεν συνομιλεί με τους......
Τροικανούς υπαλληλίσκους που μας έστελνε για να μας ελέγχει και να μας επιβάλει τις προσταγές της αφού κατά αυτήν (αλλά και κατά τον πρώην πρωθυπουργό μας κ. Γ. Παπανδρέου τον οποίο με την ψήφο μας στείλαμε στον αγύριστο) είμαστε διεφθαρμένοι και τεμπέληδες.Όμως η υποκρισία της εκτός από εξόφθαλμη είναι και εξωφρενική μια και ο γνωστός “καρπαζοεισπράκτωρας” της κ. Βενιζέλος παραδέχτηκε παλαιότερα σε κάποια τηλεοπτική του εμφάνιση (στον eniko.gr του κ. Χατζηνικολάου) ότι οι Γερμανοί κρατούν τα στοιχεία για την γνωστή υπόθεση της Siemens και τις μίζες του Χριστοφοράκου (τον οποίο φυλάνε οι ίδιοι οι Γερμανοί ως κόρη οφθαλμού σε πολυτελή κατοικία στο Μόναχο) σε πολιτικούς και των δύο κομμάτων που κυβερνούσαν επί 40 χρόνια την Ελλάδα δηλ. του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ! Μετά λοιπόν από αυτή την δημόσια ομολογία είναι προφανές ότι όλα αυτά τα “Μπουμπούκια” ήταν όμηροι των Γερμανών και για αυτό μας εξαθλίωσαν με τις πολιτικές και τις αποφάσεις τους.
Σκεπτόμενοι λοιπόν με απλή λογική και κοινό νου είναι ολοφάνερο ότι οι απόγονοι του “Χίτλερ” ηθικολογούν λεκτικά προβάλλοντας τους εαυτούς τους ως τίμιους και αδιάφθορους που τάχατε είναι εγγυητές μια ενωμένης Ευρώπης αλλά στην ουσία εδώ και χρόνια στήνουν ένα μαύρο ιστό υποδούλωσης των λαών της θέλοντας ίσως να τους εκδικηθούν για τις δύο ήττες και συντριβές που υπέστησαν στους δύο παγκόσμιους πολέμους που έκαναν! (ως όπλο τους σε αυτή την προσπάθεια χρησιμοποιούν το νόμισμα του Ευρώ). Θεωρώ λοιπόν ότι σε αυτή την φάση η νέα μας κυβέρνηση πρέπει να στηριχτεί από όλους μας γιατί θα δεχτεί μεγάλη πίεση και ύπουλα χτυπήματα κάτω από την μέση από τα "Αντρογύναια" και τους "Τζιτζιφιόγκους" των Βρυξελλών αλλά και από τους εγχώριους "Γερμανοτσολιάδες" (Πολιτικούς και Δημοσιο-(κ)αφρους) προκειμένου να καταρρεύσει για να μη μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι και παρασύρουμε και τους άλλους λαούς εναντίον του νέου Γ' Ράιχ των κατά εξακολούθηση φονιάδων της Ευρώπης! 


 e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)