Αποψινή δήλωση Αλέξη Τσίπρα: "Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου"

0
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης συζητούν με τον πρωθυπουργό στον απόηχο των επισκέψεων Σουλτς και Ντάισελμπλουμ προκειμένου να αποτιμήσουν... τις συναντήσεις και να καθορίσουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει ο πρωθυπουργός με ευρωπαίους ηγέτες τις προσεχείς ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντάται την Τρίτη στη Ρώμη με τον Ματέο Ρέντσι, ενώ την Τετάρτη θα δει στο Παρίσι τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση του γάλλου Προέδρου με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μάρτιν Σουλτς.

Παρά το κλίμα σύγκρουσης που έχει δημιουργηθεί μετά και τη σημερινή συνάντηση Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ, ο πρωθυπουργός φαίνεται να επιμένει στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και φέρεται να έχει δηλώσει στους συνεργάτες του: «Οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου».


thepressproject.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)