Ου ΓΑΠ οίδασι τι ποιούσι..

Γιάννης Φ. 
 
Στο email μου έλαβα σήμερα την παραπάνω φωτογραφία με τον ΓΑΠ να μπερδεύεται στο παραβάν και να επιλέγει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη σκέψη που ήρθε στο μυαλό μου είναι: "έξις δευτέρα φύσις". Η δεύτερη (ακόμη πιο τραβηγμένη) ότι ξαφνικά απέκτησε ηθική και δεν προδίδει το κόμμα που τον ανέδειξε πρωθυπουργό. Μια τρίτη σκέψη, είναι ότι είδε το διαφημιστικό του ΠΑΣΟΚ; "Τελικά τι;" "Τελικά ΠΑΣΟΚ" και λύγισε! Άλλωστε και στο twitter, που αγαπά ο Γιωργάκης κυκλοφορεί από χθες η καμπάνια της ομάδας φίλων του κόμματος #stoparavanPasok, ως ενωτικό κάλεσμα που δεν...... αποκλείει τους πρώην. 
 
Όλοι όσοι ζήσαμε τον ΓΑΠ από τη διακυβέρνηση του 2009, ξέρουμε ότι μόνο "κατά λάθος" δεν μας έβαλε στο μνημόνιο. Αν λοιπόν θέλει τώρα να μας ξεγελάσει πάλι με το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών, δήθεν ότι "άλλαξε ο ΓΑΠ και έβαλε τα ρούχα του ανάποδα", δεν έχει ελπίδες. Κανείς πλέον δεν εμπιστεύεται τον άνθρωπο που "σήκωσε το πιστόλι από το τραπέζι" και πυροβόλησε μια χώρα.
 
Αλλά θα μου πείτε από την άλλη, ο πολιτικός ηγέτης που κάνει σαρδάμ ακόμα και με μονοσύλλαβες λέξεις, έχει αν όχι το "ακαταλόγιστο", τουλάχιστον τη... συμπάθεια μας: Ου ΓΑΠ οίδασι τι ποιούσι... Εμείς πάντως δεν τον εμπιστευόμαστε ξανά! 
 
Γιάννης Φ.