Καμμένος: Θα ενισχύσουμε την προσπάθεια για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού - ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Θα ενισχύσουμε την προσπάθεια για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού - ΒΙΝΤΕΟ"Επικοινώνησα με τον κ. Τσίπρα για να τον συγχαρώ για τη νίκη, του είπα ότι οι ΑΝΕΛ- όπως από την πρώτη στιγμή είπαμε- θα ενισχύσουμε την προσπάθεια για αυτή την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στον τόπο μας με τις αρχές τις οποίες δημόσια έχουμε καταθέσει" δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για το εκλογικό αποτέλεσμα...
"Οι επόμενες μερες θα είναι η αρχή ενός δύσκολου δρομου, αλλά ελληνικού δρόμου στην Ευρώπη. Σήμερα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους. Είναι η ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες. Ένα μονο αρκεί, να είμαστε πατριωτες και να υπηρετουμε το εθνικο συμφερον" , είπε ο κ. Καμμένος και ευχαρίστησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έδειξαν εμπιστοσύνη στους ΑΝΕΛ μέσα σε ένα κλίμα φόβου.

"Ο κυρίαρχος λαός με την ψήφο του ανέδειξε μια νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Οι ΑΝΕΛ θα βοηθήσουμε ώστε αυτή η νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας, του έθνους και του λαού. Με τις αταλάντευτες αρχές τους και το πολιτικό τους σχέδιο είναι το αναγκαίο καλό για το έθνος" τόνισε ο κ. Καμμένος αφιερώνοντας την νίκη των ΑΝΕΛ, σε "εκείνους τους δημοσκόπους που μέχρι και σήμερα το πρωί μας χτυπούσαν αλύπητα".