Η Αξιολόγησης των πρωθυπουργών τον θύμωσε !

Ελλην Φορολογούμενος
Ο Αντώνης, ο μοναχικός, ταραφίσιος και ψιλοαϊζενχάουερ πολιτικός, προβάρει το λογύδριο αυτό στον καθρέφτη του, προπονούμενος ψυχολογικά για αχαλίνωτους τσαμπουκάδες / μανούρες / ξυλίκια και λοιπά ζοριλίκια στους κακόφημους διαδρόμους του μεγάρου Μαξίμου -που-ΠΟΤΕ ΔΕΝ κοιμάται-.
 Εξασκείται στο να παίρνει το......
κατάλληλο ψαρωτικό ύφος και τη μαγκιόρικη φωνή, πράγματα που θα του χαρίσουν το ταχτικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του στην αναμενόμενη παραλαβή παράδοση της εξουσίας .
Η πλάκα είναι πως, σύμφωνα με τας υποδείξεις του επιτελείου των παρατρεχάμενων   , δεν εβρέθει συγκεκριμένη ατάκα Έτσι λοιπόν χάθηκε η  ευκαιρία να δούμε την τελευταία  υποκριτικού αυτοσχεδιασμού πρωθυπουργική μ@κ@κία,  , που θα συνέβαλε ουκ ολίγον στο χτίσιμο του μύθου που λέγεται ο Αντωνάκης πρωθυπουργός .
Στην αρχή ο Αντώνης είχε σκεφτεί κάτι αντίστοιχο με το To Αre you talking to me που χρησιμοποίησαν στη «θεϊκή» διαφήμιση με τον Βασιλάκη τον αναξιολογητο. Το οποίο διαφημιστικό ομολογουμένως  συνέβαλλε τα μάλλα στην εκλογική επιτυχία που σημείωσε η ΝΔ. Η ιδέα όμως απερρίφθη και ο Αντωνάκης την έκανε με αλαφρά και άφησε παγωτό τον Αλέξη που παρά τις παραινέσεις του Καμένου να ξεκολλήσει πάλι κόλλησε από την αγένεια και την καταστρατήγηση του πρωτοκώλλου