«On your face χυλόπιτες» σε Σαμαρά από ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛΛ!

ΚουβέληςΤη μία μετά από την άλλη τρώει τις «σφαλιάρες» ο Αντώνης Σαμαράς από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, ευελπιστώντας μόνο σε μια αξιοπρεπή ήττα στην τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στις 29 Δεκεμβρίου, χάρη σε ορισμένους ανεξάρτητους βουλευτές.

«Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, και ειδικά υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων...
, δεν θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών, στην τρίτη ψηφοφορία, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές», εκτίμησε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της απορρίπτει την πρόταση Σαμαρά. Όπως υπογραμμίζει με απόφαση του συνεδρίου και των οργάνων της «έχει ταχθεί κατά της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να συνεχισθούν οι πολιτικές που εγκλωβίζουν την κοινωνία και την οικονομία σε τέλμα.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική Αριστερά, παράταση του βίου της σημερινής κυβέρνησης σημαίνει παράταση αυτών ακριβώς των αδιέξοδων πολιτικών.
«Η χώρα έχει ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Έχει ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου», καταλήγει.

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε κι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ανακοίνωση όπου σχολίασε τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του.

«Μετά από την αποτυχία προσέλκυσης βουλευτών, με προσκλήσεις, απειλές και απόπειρες χρηματισμού, ο κ. Σαμαράς βγάζει στο σφυρί υπουργικούς θώκους. Πρέπει να αντιληφθεί ότι αποτελεί παρελθόν για τη χώρα. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πολιτική του ερημιά» δηλώνει ο Πάνος Καμμένος.