Ντόρα ρίξε τον Αντώνη

Πόσο να το τραβήξεις αυτό το 160; Που να το πας; Ακόμα και ο Γιούνκερ να έρθει στο 180 δεν φτάνει.
Μόνο με ένα απόλυτο πραξικόπημα μπορεί να υπάρχει ανατροπή. Λογικά θα πάμε σε εκλογές και θα ψηφίσει για παπούλια η νέα βουλή.

@Και ποιοι ήταν η καβάντζα του σφουγγαράκη; Οι Ψαριανοί. Που μόλυναν την έννοια της αριστεράς.
@Και κλάμα ο Γιούνκερ. Θα......

χάσει τις αγάπες του. Τουλάχιστον τον Αντωνάκη. Γιατί ο βουλημικός της εξουσίας θα προσπαθήσει να γίνει ξανά αντιπρόεδρος. ;
Ίσως τον πάρει ο Τσίπρας επειδή ο Μπένι ξέρει από σκατά!
@Με την ευκαιρία να γράψουμε όλον τον διάλογο μεταξύ Μπένι και Αλέξη.
-Μπένι: Γιατί βιάζεσαι να πέσεις στα σκατά;
-Τσίπρας: Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
-Μπένι: Μικρό μου αθώο παιδί. Ξέρεις πόσα σκατά έχω φάει εγώ; Τυχαία είμαι μόνιμος αντιπρόεδρος; Κάνε με
και εσύ αντιπρόεδρο να τρώω αντί για σένα τα σκατά… εγώ τα έχω συνηθίσει.
-Τσίπρας: Ότι πει ο Λαφαζάνης
@Πλέον ήρθε η ώρα για να απολαύσουμε και τους ιπτάμενους συριζαίους που θα καταστρέψουν την χώρα. Ήδη ξεκίνησαν να καταστρέφουν την Ρωσία.
Ξέρεις πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι ιπτάμενοι συριζαίοι;  Έχεις δει αγριεμένο νεφελίμ;  Ε, λίγο χειρότεροι.

Νούμερα, αλλά τι νούμερα
@Μελάς ένας σοβαρός πολιτικός, δείγμα της πολιτικής της χώρας. Είπε παρών στην πρώτη ψηφοφορία για παπούλια της νέας δημοκρατίας,  λέγοντας ότι στην τρίτη ψηφοφορία θα ψηφίσει ναι για εκλογή παπούλια. Στο ενδιάμεσο θα σχίσει δύο μνημόνια και θα φάει μία απ΄ όλα.
Η πολιτική του σκέψη κατά 80% ήταν τρεις έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπέντε και έντεκα αλλά τελικώς επικράτησε η κατά 20% σκέψη του που αποτυπώνεται στο είμαι παρών Σταύρο Δήμα.
@Οι βουλευτές είναι ίδιοι. Η κυβέρνηση είναι η ίδια. Ο Δήμας είναι ο ίδιος. Τι αλλάζει ώστε οι 160 να γίνουν 161 ή 162 ή 180;
@Να έχεις τόσα νούμερα στην κυβέρνηση και να μην σου βγαίνουν τα νούμερα… Να προσθέτεις και ψαριανά νούμερα και πάλι να μην σου βγαίνουν… Ούτε ο επίτιμος να το είχε σκηνοθετήσει.
@Το πρόβλημα του Αντωνάκη είναι ότι δεν μπορεί να αντιγράψει τον εθνάρχη στην εκλογή. Να βάλει δηλαδή τα δέντρα να ψηφίσουν για παπούλια. Εκτός και αν βάλει τίποτα καμιά σοβαρή ακροδεξιά.
@Δεν θέλω να πέσει απλά ο Αντωνάκης. Θέλω να τον ρίξει η Ντόρα. Να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
@Είναι τόση η χαρά του επίτιμου για την συντριβή που Αντωνάκη που δεν ξέρει με ποιον να την πρωτομοιραστεί.  Έτσι εξηγείται η συνάντηση του με Καμμένο, Παπούλια…
Το να ζήτησε από τον Καμμένο στήριξη για να ρίξει τον Αντωνάκη δεν μου περνάει από το μυαλό. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ο επίτιμος.
@Εντωμεταξύ η Νέα πασοκρατία έχει ήδη αποφασίσει για το τρίτο μνημόνιο και τα νέα μέτρα που θα μας πάρει.  Τα έχουν έτοιμα για να μην χάσουν χρόνο σε περίπτωση που συνεχίσουν να είναι κυβέρνηση. Που δεν θα είναι…
@Κάποιος είδε τον Παπαδήμο να βγάζει το κοστούμι από την ντουλάπα. Του αρέσει ο ρόλος του μεταβατικού που υπογράφει τις μεγάλες δουλειές με την τρόικα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση αντιπρόεδρος θα είναι ο Μπένι.
@Άτιμοι συριζαίοι, προκαλείτε εκλογές και δεν πρόλαβε ο Αντωνάκης να φέρει το Wi fi. Επίτηδες το κάνετε για να τον εκθέσετε.
@Και μες στο χαμό ένα κάρο τροπολογίες καταστροφής. Να μην ξεχνιόμαστε.

Μικρός Φωκίων