Όνειρα χειμερινής νυκτός από τα σαμαρικά χουντοσάιτ: Δημοσκοπική "απόσταση αναπνοής" το...+3% έως +6,5%

Ακόμα και τα κόκαλα του Γκέμπελς θα τρίζουν μετά τις απανωτές προπαγανδιστικές καφρίλες των σεσημασμένων αναξιόπιστων ιστοσελίδων που δυστυχώς, σύμφωνα με την Alexa, φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της επισκεψιμότητας...
(ελπίζουμε τουλάχιστον ότι οι χρήστες μπαίνουν στις εν λόγω μόνο για να γελάσουν, αν και οι εμετικές τους τακτικές προκαλούν κυρίως θλίψη για την κατάντια της δημοσιοκαφρίλας και το ρεκόρ αναξιοπιστίας). Μετά την κοροϊδία σχετικά με το θέμα Χαϊκάλη, όπου επιχειρήθηκε -ευτυχώς αποτυχημένα- η παρουσίαση του θύτη ως θύματος και τούμπαλιν (δίνεται συνέχεια σήμερα στα ίδια σάιτ, με ανάδειξη περίπου ως "τραγικού"...κυρίαρχου θέματος τη φυσιολογική μετάθεση της κατάθεσης Π.Καμμένου στον εισαγγελέα), τώρα επιχειρείται πλήρης διαστρέβλωση στο θέμα των δημοσκοπήσεων. Δεν μιλάμε για την απλή και "απέρριτη" μαγειρεμένη στατιστική, αλλά τους παραπλανητικούς τίτλους επί δεδομένων αριθμών.

Ξεκινώντας από το σκουπιδαριό του Ράπτη (iefimerida), και όπως δείχνει η αρχική εικόνα, βλέπουμε ότι "σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις" πλέον η απόσταση μεταξύ "ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής". Ποια είναι η απόσταση αναπνοής;
1. Το +6,5% υπέρ ΣΥΡΙΖΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (για το αλαφουζέικο, μάλιστα)
2. Το +3,4% της RASS για λογαριασμό του παντελώς αναξιόπιστου Ελεύθερου Ρύπου
3. Έστω το +2,5% της μονίμως αναξιόπιστης Interview, γνωστής για την...ισοπαλία που έδινε μεταξύ Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη στις περιφερειακές της Κεντρικής Μακεδονίας (η εν λόγω συνιστά την τριπλέτα της απόλυτης δημοσκοπικής μαϊμουδιάς με τις ανύπαρκτες E-voice και Metrisi που ευτυχώς έχουν πολύ καιρό να φανούν, αν και δεν αποκλείεται νέο τους προεκλογικό χτύπημα για ευνόητους λόγους.)
Είναι χαρακτηριστικό ότι το εμετικό iefimerida.gr αναφέρει στον τίτλο του "Νέες δημοσκοπήσεις" αλλά από κάτω αναφέρεται μόνο αυτή της...Ιnterview, η πλέον άκυρη από τις τρεις.

Από κοντά στην προπαγανδιστική υπνοβασία και το newpost του Χατζή (που εσχάτως ανέβηκε στην πρώτη 25άδα της ελλαδικής επισκεψιμότητας, χωρίς να βρίσκουμε το λόγο - μόνο με στημένα κλικαρίσματα εξηγείται η άνοδος από την 100ή θέση), του οποίου τα τσιράκια βλέπουν "κλείσιμο της ψαλίδας", αναφέροντας μόνο τα αποτελέσματα από Rass και Interview.


Η πλάκα είναι ότι η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρουσιάζεται μεν, αλλά σε...ξεχωριστή ανάρτηση! Δεν τους έκανε για το πρώτο τους θέμα, είναι πασιφανές.

Θεωρούμε χρέος μετά από τον σχετικό βομβαρδισμό των απατεώνων γκεμπελίσκων να συνοψίσουμε τα ευρήματα του τελευταίου δημοσκοπικού κύματος προκειμένου να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις (το ποσοστό αφορά το προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ):
Palmos Analysis 7%
ProData (Χριστόφορος Βερναρδάκης) 7%
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 6%
Public Issue 6%
GPO 5%
MRB 4,1%
Marc 3,6%
Pulse 3,5%
Alco 3,4%
Rass 3,4%
Κάπα Research 3.4%
Interview 2,5%


Αυτή, λοιπόν, είναι η "απόσταση αναπνοής" κατά τους ράπτηδες και το λοιπό δημοσιοκαφρικό σκυλολόι. Το, κατά μ.ό., 4,5% με 5% αν και τα ευρήματα της Palmos Analysis, για παράδειγμα, έχουν περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης βάσει των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών και των αντίστοιχων προβλέψεών της εταιρείας. Και αυτό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΧΑΪΚΑΛΗ, που αναμένεται να καταβαραθρώσει το ποσοστό της σαμαρικής συμμορίας και να ανεβάσει ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ