Ο Π. Καμμένος αποκάλυψε το όνομα που ήθελε να δωροδοκήσει τη βουλευτή του

Ο Π. Καμμένος αποκάλυψε το όνομα που ήθελε να δωροδοκήσει τη βουλευτή τουΜετά τις καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών του κόμματος, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ραγδαίες.
Μετά τις καταγγελίες της βουλευτού, Σταυρούλας Ξουλίδου
ότι πριν από περίπου 3 μήνες την προσέγγισε ένα άτομο μέσω Facebook και της προσέφερε χρήματα και συγκεκριμένα 3 εκατομμύρια ευρώ για να υπερψηφίσει την επιλογή της κυβέρνησης στην προεδρία της Δημοκρατίας.

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες ενεργοποίησαν άμεσα και τον Άρειο Πάγο με την Εισαγγελέα, Ευτέρπη Κουτζαμάνη να παρεμβαίνει και να ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.

Τις συγκεκριμένες καταγγελίες επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ο οποίος μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, αποκάλυψε και το όνομα του ανθρώπου που φέρεται να προσέγγισε την κα Ξουλίδου.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος το όνομα αυτού του ανθρώπου είναι Γιώργος Σούκουρης και φέρεται να είναι στενός συνεργάτης ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά, ενώ φέρεται επικεφαλής τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. 


Σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή η κα Ξουλίδου αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος της είπε πως κι άλλοι βουλευτές υπάρχουν και μάλιστα φέρεται να της είπε πως ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς έχει ήδη "δωροδοκηθεί" προκειμένου να ψηφίσει για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε αυτό το άκουσμα, στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή παρενέβη ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος έξαλλος έκανε λόγο για αισχρότητες και ψέματα, ενώ προεδοποίησε την κα Ξουλίδου πως είτε θα αποκαλύψει το όνομα προκειμένου να μπορέσει ο κ. Μελάς να κάνει μήνυση στον συγκεκριμένο άνθρωπο είτε θα κάνει μήνυση στην ίδια.