Η κανονικότητα των ΜΑΤ

0
 Μικρός Φωκίων
 
@Ο μπουμπούκος είπε ότι η κυβέρνηση θα προστατέψει την πρώτη κατοικία και θα επιτρέψει τις κατασχέσεις όταν η χώρα θα μπει στην "κανονικότητα". Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης λέει ότι από τον Ιανουάριο η χώρα θα βγει από το μνημόνιο και θα μπει στην "κανονικότητα"…
Πάνε τα σπιτάκια μας…. (δεν πρόλαβε να μας τα πάρει και ο Κουτσούμπας, ρε γαμώτο)!
@Το ότι δεν θα βγούμε από το μνημόνιο δεν έχει καμία σημασία. Η ουσία είναι να γίνουν κατασχέσεις, γιατί αυτή είναι κανονικότητα τους.
@Βρέθηκε σκελετός στην Αμφίπολη. Επίσης....... βρέθηκε σκελετός στην ντουλάπα του Μαυροτζαφέρη.
@Δύσκολα θα συνεργαστεί ο συριζα με την νδ. Θεωρεί ότι η νδ αποτελείται από αναρχοάπλυτους… τόσο δεξιά έχει πάει.
@Φάγαμε τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε; αναρωτιούνται οι σωτήρες μας. Πρώτη φορά βλέπω ουρά να είναι μεγαλύτερη από τον γάιδαρο.
@Θνητός ο νεκρός στην Αμφίπολη. Και εγώ που πίστευα ότι είχαν θάψει τον Δία…
@Κατάληψη έκαναν τα ΜΑΤ στην νομική. Η πρυτανεία απαγόρευσε στους φοιτητές να εισέλθουν για να βγάλουν τους καταληψίες εκτός του πανεπιστημίου ισχυριζόμενο ότι υπάρχει άσυλο.
Λοιπόν, κανονίστε να παραμυθιάζεστε και να ξεχνιέστε με την Αμφίπολη γιατί όχι μόνο στα πανεπιστήμια θα μπουν τα ΜΑΤ αλλά θα πάρουν και θέση καθηγητή.
@Άμα η τρόικα συνεχίσει να ζητάει αυτά που θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει, αλλά μετά τον Μάρτιο, ακόμα και τα κόκκαλα της γοργόνας θα βρεθούν.
@Αγαπάς την πατρίδα; Δείξε μου τις οφσορ σου…
@Οι δικαστές κατηγόρησαν την
κυβέρνηση επειδή δεν εφάρμοσε τις δικαστικές αποφάσεις. Που αφορούν τα αναδρομικά τους.
Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα. Γιατί αν ήταν τίποτα αποφάσεις για την ΕΡΤ ή τις καθαρίστριες κάπου μας ξεφεύγει ότι η κυβέρνηση γράφει στα μνημόνιά της τις αποφάσεις…
Μια απορρυθμισμένη ρύθμιση
@Δεν μπορώ να καταλάβω, αφού ο συριζα δεν θα κάνει μονομερείς ενέργειες, αφού θα κάνει την πάπια γιατί η Μέρκελ να αλλάξει πολιτική; Για να σώσει τον Αλέξη; Εδώ αφήνει ξεκρέμαστο τον μεγάλο έρωτά της, τον Αντωνάκη στον Αλέξη θα κωλώσει;
Και ερωτάτε ένας συριζαίος: η κυβέρνηση θα υπογράψει ότι θέλει η τρόικα, εσείς όταν γίνετε κυβέρνηση τον Μάρτη θα τα εφαρμόσετε ή θα τα σκίσετε;
Απάντηση: όσο θα διαπραγματευόμαστε θα τα εφαρμόσουμε… και αν έπειτα από καμιά δεκαριά χρόνια τελειώσει η διαπραγμάτευση θα έχουμε και απαγκίστρωση από τα μνημόνια.
@Πληρώνεις πολλούς φόρους; Αφού συμβουλεύεσαι τον λογιστή της γειτονιάς σου και όχι τον Γιούνκερ καλά να πάθεις.
Δεν έχεις φίλε μου επιχειρηματικό ταλέντο, πάρτο απόφαση και πλήρωνε.
@Σύμφωνα με τους βουλευτές της Νέας Πασοκρατίας η οφειλή του ΕΝΦΙΑ μπορεί να μπει σε δόσεις και αυτό είναι το σωστό όταν έχουμε μονή ημερομηνία στο ημερολόγιο. Όταν έχουμε ζυγή ημερομηνία δεν μπορεί να μπει σε ρύθμιση και αυτό είναι το σωστό.
@Τα ΜΑΤ πήραν αύξηση στον μισθό τους. Φαίνεται από τον ζήλο τους….
Βίτσιο και αυτό…. να πληρώνεις μέσω φόρων για να σε ψεκάζουν και να σε δέρνουν!
@Και αν αυτό είναι βίτσιο, τι να πεις για αυτόν που δηλώνει μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ;  Εδώ δεν υπάρχει κόμμα και υπάρχει νεολαία;
@Να πούμε την αλήθεια… για αυτήν την ξεφτίλα με τον ΕΝΦΙΑ και τις 100 δόσεις δεν φταίει ούτε ο Αντωνάκης που δίνει οδηγίες, ούτε ο Χαρδούβελης. Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που προηγείται στις δημοσκοπήσεις….
Αναγκάζει τον Αντωνάκη να παριστάνει τον νταή στην τρόικα… μόνο που η τρόικα σπάει πλάκα με τέτοιους νταήδες.
Όπως είχαν κάνει και οι νταβατζήδες με τον κουρασμένο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)