Χρ. Γιαταγάνα: «Έπρεπε να είχαν γίνει εκλογές χτες»

0
Την αναγκαιότητα διεξαγωγής εθνικών εκλογών, προτού περάσουν τα νέα μέτρα για τα οποία πιέζει η τρόικα, επεσήμανε στο Κόκκινο η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα: «Εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει ήδη»  
Η βουλευτής σημείωσε ότι έπρεπε ήδη να έχουν γίνει εκλογές, πριν τα νέα τραγικά μέτρα που ετοιμάζεται να περάσει η κυβέρνηση. "Με 3,6 εκατομμύρια στα όρια της φτώχειας, νηστικά παιδιά στα σχολεία και πολίτες χωρίς φάρμακα, με μηδενική ανάπτυξη, που ούτε παραγωγικό μοντέλο δεν έχουν, έπρεπε να έχουν γίνει εκλογές".

Και πρόσθεσε: "Εγώ θέλω μια νέα κυβέρνηση που θα έχει σταθερό παραγωγικό μοντέλο, που θα γίνονται πραγματικές επενδύσεις κι όχι εξαγορά του πλούτου της χώρας έναντι πινακίου φακής, είτε σε ξένους, είτε σε ντόπιους επενδυτές, όπως έκαναν με το Ελληνικό και τον ΟΠΑΠ. Να αλλάξει εκ βάθρων η κατάσταση".

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα, αναφερόμενη σε πιέσεις που ασκούνται σε βουλευτές για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, είπε πως "δυνατή πίεση είναι κι αυτή που ασκείται από τους ΑΝΕΛ να μην γίνουν μαξιλαράκι της κυβέρνησης και να μην ψηφίσουν πρόεδρο, αλλά και από την άλλη πλευρά να ψηφίσουν Πρόεδρο για την σταθερότητα στη χώρα. Εγώ δεν καταλαβαίνω από πιέσεις, ούτε εκβιάζομαι, επομένως αποφασίζω ελεύθερα".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)