Τα καλύτερα ΜΑΤ είναι του Λουτρακίου

0
♦Α, αυτή τη φορά θα πάρω την πλευρά των ΜΑΤ που υφίστανται απίστευτη επίθεση με αφορμή τα νερά και τον περιπτερά των Εξαρχείων.
Αν έχουν κι έχουν κάνει πράγματα τα ΜΑΤ. Αν έχουν κάνει επιθέσεις και επιθέσεις. Αν έχουν κι έχουν ανοίξει κεφάλια. Και τώρα, με αφορμή δύο μπουκαλάκια νερό, που δήθεν ήθελαν να αρπάξουν, υφίστανται τον διασυρμό των διασυρμών.



♦Και φυσικά δέχομαι την άποψή τους ότι δεν πήγαν να αρπάξουν το νερό, αλλά πέταξαν ένα 20ευρω να το πληρώσουν, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Και δέχομαι την άποψη για δύο λόγους:

1. Μόνο ένστολοι θα είχαν 20ευρω για να πληρώσουν.

2. Το ίδιο κάνουμε όλοι όταν αγοράζουμε εμφιαλωμένο νερό στο περίπτερο. Πετάμε 20 ευρώ και τα ρέστα δικά σας λέμε στον περιπτερά.

♦Να συμμεριστούμε βέβαια και την άποψη Αδώνιδος. Οι περιπτεράδες πρέπει να δίνουν τζάμπα τα νερά στα ΜΑΤ. Αλλιώς να συλλαμβάνονται για αχαριστία. Εχουν σπάσει ποτέ περίπτερο τα ΜΑΤ; Μόνο αντινεροεξουσιαστές.
Γι' αυτό, όταν γίνονται διαδηλώσεις, οι περιπτεράδες να παίρνουν δύο συσκευασίες παραπάνω γι' αυτούς που τους φυλάνε. Αλλά και ΜΑΤ να μην είναι αυτοί που τα ζητάνε, πού είναι η ένδειξη αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο; Ε, γαϊδούρια όλοι.

♦Το βίντεο το έχουμε δει κατά μέσο όρο 1.346.342 φορές ο καθένας. Μέχρι και η ΝΕΡΙΤ το δείχνει συνέχεια. Πιο πολλές φορές από τον τελικό του EURO 2004. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Δέλλα και τον Μπασινά. Ε, βαρεθήκαμε να βλέπουμε και τα 20 ευρώ.

Το θέμα αυτό έχει καλύψει την επικαιρότητα, που είναι τα ραντεβού Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλου, Γιωργάκη κ.λπ. Σαν κάποιες γκόμενες το κάνουν. Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα βρεθούν μαζί Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος και θα κάνουν τα ακατονόμαστα όργια.

♦Μην ξεφύγουμε από το μείζον θέμα, τα νερά. Θα πάρουμε και την άλλη άποψη, όπως διατυπώθηκε στο φοβερό σάιτ efsyn.gr που ανανεώνεται συνεχώς και βλέπετε καμιά δεκαριά φορές τη μέρα. Οποιος δεν το βλέπει, να του κολλήσει το άιφον.
Το ρεπορτάζ του σάιτ λέει και τα εξής:

•Μια περιπτερού τη λέγανε Βαγγελιώ. Γι' αυτό της φώναζαν: «Ενα νερό στα ΜΑΤ κυρα-Βαγγελιώ».

•Το εμφιαλωμένο νερό μάς ενώνει/ μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι.

•Τα καλύτερα ΜΑΤ τα βγάζει το Λουτράκι.

•Η μάνα του ΜΑΤατζή στον γιο της:

-Πού πας γιε μου;

-Στην πορεία του Πολυτεχνείου.

-Μην ξεχάσεις να πάρεις εμφιαλωμένο νερό, γιόκα.


Από την efsyn
Του Λάκη Μπέλλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)