Δεν κάνει ΔΣ η Σούπερ Λίγκα, δια περιφοράς η απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων - Η επιστολή που εστάλη στις ΠΑΕ και η αντίδραση του ΠΑΟΚ

0
Δεν κάνει ΔΣ η Σούπερ Λίγκα, δια περιφοράς η απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων - Η επιστολή που εστάλη στις ΠΑΕ και η αντίδραση του ΠΑΟΚΟι ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν θέλουν να ισχύσει η απόφαση που πήρε η ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή και αφορούσε στην επ΄αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων, μόνο που η εν λόγω επιθυμία τους δεν θα καταγραφεί εντέλει μέσω έκτακτου ΔΣ του συνεταιρισμού, αλλά διά περιφοράς.'...


Σε αντίθεση, λοιπόν, με ό,τι έκανε σήμερα Τρίτη  η Football League, τα μέλη του ΔΣ της λίγκας έκριναν ότι δεν χρειάζεται να διεξαχθεί διοικητικό συμβούλιο για να ζητήσουν από την Ομοσπονδία να γίνουν κανονικά οι αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά αρκεί η τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει αύριο Τετάρτη ο πρόεδρος Τάκης Αγραφιώτης με τους εκπροσώπους των ομάδων.

Έτσι, ο πρόεδρος της Λίγκας θα πάρει εξ΄ αποστάσεως το οκ των μελών του συνεταιρισμού για να μην ισχύσει η απόφαση της ΕΠΟ για την αναβολή των πρωταθλημάτων, με την ομοσπονδία, όπως όλα δείχνουν, να γνωστοποιεί το αργότερο έως την Πέμπτη αν... ξεκλειδώνει το λουκέτο στο ποδόσφαιρο και τα πρωταθλήματα επαναρχίζουν.

Η Σούπερ Λίγκα έστειλε παράλληλα σε όλες τις ΠΑΕ επιστολή ζητώντας να την υπογράψουν προκειμένου να δείξουν ενιαίο μέτωπο μετά την επίθεση που δέχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος.

Η επιστολή είχε τρεις σημεία:

1ον Αίτημα προς την Ελληνική δικαιοσύνη να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης που δέχθηκε ο Ζωγράφος.

2ον Να δεσμευτούν οι ΠΑΕ ότι -ανεξάρτητα από την έκβαση των αγώνων τους και τη συμπεριφορά που θα τύχουν από τους διαιτητές- να μην φορτίσουν με ανακοινώσεις ή άλλου είδους αντιδράσεις το ήδη τεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον της ΚΕΔ και των διαιτητών.

3ον Να ζητηθεί από τα ΜΜΕ να μην παράγουν ειδήσεις, ρεπορτάζ και σχόλια που στοχοποιούν τους διαιτητές ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα.

Αυτή η επιστολή προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που απάντησε καταρχήν αρνητικά  και θα τοποθετηθεί επίσημα με επιστολή-θέση που θα αποστείλει αύριο στη διοργανώτρια αρχή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)