Τρία τα καλύτερα επαγγέλματα

Ελλην Φορολογούμενος

1         καπιταληστής
2         σοσιαληστής
3         συνδικαληστής

Καπιταληστής : Ο έχων «μεγάλη» οικονομική επιφάνεια, ο λεφτάς, αυτός που βγάζει κάνα πεντακοσάρικο το μήνα και έχει καβατζώσει τσαρδάκι κληρονομικόν ένεκα εκ του πατρός του και έχει ρόδα που την άφησε ο σχωρεμένος πεθερός του δηλαδή  το φυσάει το παραδάκι και δεν φοβάται να το δείξει. Παρακολουθεί τα τουίτς του Αδώνιδος και μέσω αυτών τις πάμπολλες τηλεοπτικές του εφορμήσεις  Εκ του καπιταλισμού, της γνωστής οικονομικής θεωρίας την οποία θεωρούμε ότι ασπάζονται οι λεφτάδες οι περισσότεροι οι ως άνω αναφερθέντες !

Σοσιαληστής: Ο ληστής φέρων μανδύα σοσιαλιστή. Λέγεται περισσότερο για πολιτικούς ή φέροντες σημαντικές θέσεις στη ....
Γενική Διευθυνση εξοπλισμών . Αλλιώς για τους αριστερούς με δεξιά τσέπη υπάρχουν πολλά συνώνυμα, όπως προλεφτάριος , ΜότηνΜπίστης , γιατί δεν με θες κυρά μου επειδή είμαι Ψαριανός κλπ.

Συνδικαληστής: ο συνδικαλιστής που λειτουργεί εις βάρος του κοινωνικού συνόλου μη διαφέροντας και πολύ από ληστή. Πολλοι από δαύτους είθισται να συχνάζουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ (ΠΑνελληνιου ΣΟσιαληστρικου Καταντηματος)  παρακαλώντας τον εκάστοτε ηγέτη να τους απονέμει μεγαλοθύμως και γενναιοδώρως πιθανόν και κάποιο υπουργικό οφίκιο.μέλλοντας οφικιάλιος , ή και ισόβιος πρόεδρος στη γιούνισεφ ένα πράμα να ούμε .

Αυτλα είναι τα επαγγέλματα τα καλά για να ξέρετε

ΥΓ (δεν είναι προς δημοσίευση)
Για σου φίλε,  με το ένα και το άλλο δυστυχώς δεν βρίσκω πλέον χρόνο για να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν  - χώρια ότι έχω προβλήματα με το yahoo/mail μου κόψανε την πρόσβαση και άνοιξα και από κει μετωπο….
Καλά να είσαι


Με εκτίμηση
Γιάννης ο Έλλην ο Φορολογούμενος