Νέα δημοσκόπηση! Στα "Τάρταρα" τα μικρά κόμματα

Νέα δημοσκόπηση! Στα `Τάρταρα` τα μικρά κόμματαΠροβάδισμα 4,7 μονάδων έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis για την εφημερίδα Παραπολιτικά. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23,3% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 18,6%. Αυτό που προκαλεί εντύπωση από τη δημοσκόπηση είναι τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά όλων...
των άλλων κομμάτων. Το ΠΑΣΟΚ οριακά μπαίνει στη Βουλή με 3,7%, ενώ τρίτη πολιτική δυναμη αναδεικνύεται και το Ποτάμι με 5,9%.

Χαμηλά ποσοστά και για το ΚΚΕ που συγκεντρώνει 4,4% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 3,5%, ενώ όιπως δείχνει η δημοσκόπηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εισέρχονται στη Βουλή συγκεντρώνοντας 2,8%. ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΛΑΟΣ συγκεντρώνουν από 1,3%.

Αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 51% των πολιτών προτιμά να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή, ενώ το 44% θέλουν πρόωρες εκλογές.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να αναδεικνύεται καταλληλότερος πρωθυπουργός από τον Αλέξη Τσίπρα με 34% έναντι 18%, ενώ η επιλογή ΚΑΝΕΝΑΣ είναι η δημοφιλέστερη με 35%.