Μελάς: Κι άλλοι των ΑΝΕΛΛ το σκέφτονται

0
«Να πάρει πίσω αυτές τις εκφράσεις, είναι απαράδεκτες, δεν επιτρέπονται να λέγονται» είπε ο κ. Μελάς μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» και πρόσθεσε: «Στους ΑΝΕΛ μπήκα για το καλό του λαού. Ούτε για καρέκλα, ούτε για τίποτα άλλο. Είμαι αντιμνημονιακός. Ό,τι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, το καταψηφίζω».

Ανέφερε ακόμη πως υπάρχουν κάποιοι βουλευτές στο κόμμα, που σκέφτονταν να ψηφίσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Είχα κάνει μια τέτοια συζήτηση με κάποιους βουλευτές» είπε, σημειώνοντας πάντως δεν ξέρει τι θα πράξουν τελικά, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δέχτηκαν πιέσεις από το κόμμα.

Σχετικά με το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων το Σαββατοκύριακο, ανέφερε ότι σκέφτεται να πάει, λέγοντας πως δεν αισθάνεται ότι είναι εκτός κόμματος.
Υπενθυμίζεται πως αφότου ο κ. Μελάς την Τετάρτη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ερχόμενος σε αντίθεση με την απόφαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος διεμήνυσε πως «όποιος δώσει ανάσα στην κυβέρνηση αποκεφαλίζεται», ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε χθες Πέμπτη: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους δώσαμε την ευκαιρία, οι πολίτες τους εκλέξατε Βουλευτές και αυτοί επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια...ΝΤΡΟΠΗ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)