Ο ΠΑΟΚ στην Λίγκα: Φέρτε ξένους διαιτητές!

Ο ΠΑΟΚ στην Λίγκα: Φέρτε ξένους διαιτητές!Με επιστολή που έστειλε σήμερα στη Superleague ο ΠΑΟΚ τονίζει πως η κίνηση της ΕΠΟ να μην οριστούν ρέφερι δείχνει πανικό και ανικανότητα και προτείνει στη Λίγκα να φέρει ξένους διαιτητές.

Ταυτόχρονα, ο «δικέφαλος του Βορρά»...
τονίζει πως αφήνονται μετέωροι οι Ελληνες διαιτητές στις πιέσεις που δέχονται, ενώ υπογραμμίζεται πως δεν προκρίνεται κανένα πρόσωπο για την προεδρία της ΠΑΕ.

Στην επιστολή του, ο ΠΑΟΚ θέτει τρία ζητήματα τα οποία πρέπει να μπουν στην ημερήσια διάταξη με τη Λίγκα να τον ενημερώνει πώς θα τεθούν προς συζήτηση.

Και αυτά είναι τα εξής:

1. Κλήση του Χιου Ντάλας, που πληρώνεται από τη Λίγκα για να έχει ρόλο αρχιδιαιτητή, να εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε από την ευθύνη ορισμού των διαιτητών και να συζητηθεί αν πλέον μπορεί να συνεχιστεί μ΄αυτούς τους όρους η συνεργασία.

2. Προσωρινή κλήση ξένων διαιτητών, αν επιμένει η ΚΕΔ με εντολή Σαρρή να μην ορίζει Έλληνες για τους αγώνες του πρωταθλήματος.

3. Να γίνει αίτημα στον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να προχωρήσουν με την διαδικασία του "κατεπείγοντος" όλες οι ανοικτές δικαστικές έρευνες ή υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν το ποδόσφαιρο.

Αξίζει, τέλος, να επισημανθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει πως δεν έχει ασχοληθεί και δεν έχει προκρίνει ΚΑΝΕΝΑ πρόσωπο σχετικά με τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.