Απογοητευμένος με «Μπάρτσα» ο Μέσι

Απογοητευμένος με «Μπάρτσα» ο ΜέσιΤις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στις σχέσεις του Λιονέλ Μέσι και της Μπαρτσελόνα και αυτό έγινε ολοφάνερο με την συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ole», πριν από μερικές μέρες ο Αργεντινός.

Εκεί, για πρώτη φορά ο «Λέο» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο...
κάποια στιγμή στο μέλλον να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, κάτι που μέχρι τότε φάνταζε αδιανόητο.

Με νέα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα της «Marca», ο σούπερ-σταρ των «μπλαουγκράνα» είναι απογοητευμένος με την στάση του συλλόγου προς το πρόσωπό του όσον αφορά τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Μέσι θεωρεί πως κανείς από την ομάδα δεν έχει βγει να τον στηρίξει δημοσίως, όπως έχει γίνει στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Ρεάλ Μαδρίτης με τους συμπαίκτες του Πορτογάλου να μιλάνε στα ΜΜΕ τονίζοντας πως το συγκεκριμένο βραβείο θα πρέπει να πάει σε εκείνον.

Μάλιστα, ο βραχύσωμος παίκτης πιστεύει πως μπορεί να μην είχε μία πολύ καλή σεζόν με την Μπαρτσελόνα, αλλά θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν, καθώς έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο τέλος αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του, σε αντίθεση με τον Ρονάλντο που αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων.